search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η σοκαριστική ερώτηση σε ιατροδικαστή μετά τον θάνατο της Ιριδας (video)

18.04.2022 11:39
roula pispiringou

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Κορυδαλλού και η έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιαννακοπούλου του pelop.gr, η οποία είπε πως η Πισπιρίγκου φέρεται μετά το θάνατο της Ιριδας, του βρέφους της οικογένειας, να ρωτούσε ιατροδικαστή αν μπορεί να ανιχνευθεί ασφυκτικός θάνατος…

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Iριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

«Για τις αναζητήσεις της 33χρονης, πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για ένα κοινό λογαριασμό, ένα email, που ήταν συνδεδεμένο στο κινητό της Ρούλας, και το τάμπλετ», πρόσθεσε η ίδια.

«Στις ουσίες που αναζητήθηκαν, ναι μεν υπάρχουν φαρμακευτικές ουσίες, από την άλλη φαίνεται ότι δεν έψαξε την κεταμίνη πριν το θάνατο. Στο πλαίσιο της αναζήτησης φαρμακευτικών ουσιών, της εμφανίστηκε και η κεταμίνη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πληκτρολόγησε για να μάθει τι είναι η κεταμίνη, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της», είπε ακόμη η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Συκάρης: Θρίλερ με τη σορό του – Τεράστιο πρόβλημα με τη μεταφορά της

Απίστευτο περιστατικό: Τους ζήτησαν πιστοποιητικά σε πατσατζίδικο και… έσπασαν το μαγαζί! (videos)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον πατριό του, επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38