search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 08:37
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θανατηφόρες ουσίες μπορεί να έχω ψάξει κι εγώ – H απάντηση για την κεταμίνη (Videos)

17.04.2022 11:58
Daskalakis-Pispirigou_new

Επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη. Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η 33χρονη -η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας-εμμένει στην αρχική της άποψη ενώ αναφορικά με τα ευρήματα στο τάμπλετ λέει πως μπορεί και η ίδια να είχε ψάξει για θανατηρόφες ουσίες.

Για την κεταμίνη, η 33χρονη ανέφερε πως τη μοιραία στιγμή βρίσκονταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου συγκεκριμένοι άνθρωποι: «Είμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιο. Εγώ γιατροί και νοσηλευτές. Εγώ λέω δεν είναι, αυτοί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δυο είναι… Δεν υπήρχε λόγος κάποιος από τους γιατρούς να το κάνει, δε μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, δε μου αρμόζει όμως εμένα να κατηγορώ. Θα φανεί όποιος το έκανε, αν είμαι εγώ θα φανεί».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και για το βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική και περιείχε κεταμίνη. «Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

Έσπευσε μάλιστα να σημειώσει πως δεν έχει πρόσβαση σε κεταμίνη και πως «αυτό θα φανεί».

«Ανιχνεύεται ο ασφυκτικός θάνατος;»

Σε ερώτηση αν η ίδια μετά το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας ρωτούσε τους ιατροδικαστές αν ανιχνεύεται ασφυκτικός θάνατος, η κατηγορούμενη υποστήριξε πως δεν έγινε έτσι. Όπως είπε, υπήρχε απλά μια συζήτηση γύρω από τα αδιευκρίνιστα αίτια θανάτου της Ίριδας, καθώς αναρωτιόνταν αν ο θάνατος του μωρού μπορεί να επήλθε από αναρρόφηση ή ασφυξία.

Σχετικά με την επανεξέταση των ιατροδικαστικών πορισμάτων η ίδια αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλα τα λάθη να έγιναν στον πρώτο και τον δεύτερο θάνατο παιδιού και η «σωστή διάγνωση» να έγινε με την εύρεση κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας και τόνισε «προσπαθούν να τα βγάλουν όλα λάθος« για να «δέσουν» τον ένοχο με την κεταμίνη.

«Ο Μάνος ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών»

Ερωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει υποστηρίξει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι του έστελνε, λέγοντας πως «πάνω στα νεύρα μου του είχα στείλει ένα μήνυμα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον άνδρα που, σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν η αφορμή για τον χωρισμό τους, υποστηρίζοντας πως η ίδια με αυτόν τον άνδρα είχε βρεθεί μία φορά και δεν υπήρχε σχέση.

Μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε και για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντα πως ο ίδιος το αρνούνταν και πως τον έχει ηχογραφήσει «να ορκίζεται στα κόκαλα των παιδιών»…

«Με την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου, ακόμα και με εκείνους που δεν είχα σχέσεις έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες, οι φίλες της αδελφής μου και 2-3 φίλοι δικοί μου άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, από όταν άρχισε όλο αυτό, και με στηρίζει ακόμα», είπε σε άλλο σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Νεκρή μετανάστρια από πυροβολισμό στα σύνορα με την Τουρκία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «κατάρες» και τα ρατσιστικά σχόλια στα social media για υποθέσεις δολοφονιών και εγκατάλειψης παιδιών (Video)

Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Επιστρέφει και η αφρικανική σκόνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 08:37