search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:16
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός Πισπιρίγκου – «Η κεταμίνη χορηγήθηκε όσο η Τζωρτζίνα ήταν εν ζωή» (Video)

16.04.2022 16:01
pispirigkou_evelpidwn44

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας αποκάλυψε πως η πελάτισσα του θεωρεί πως πολλοί δημοσιογράφοι την έχουν δυσφημίσει και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει μηνύσεις, εφόσον αποφυλακιστεί. Ωστόσο ανεξάρτητα από αυτό, τα όσα αποκαλύπτονται τη στριμώχνουν ακόμη περισσότερο.

Ένα εξαιρετικά επιβαρυντικό στοιχείο για την ίδια είναι πως, όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του MEGA, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη και πρόκειται για ένα στοιχείο που «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Από την πλευρά Πισπιρίγκου το βασικό επιχείρημα είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αλλά αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Κατά τα άλλα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε στο MEGA: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος, γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα».

Η 33χρονη, που δηλώνει εξαρχής πεπεισμένη για την ύπαρξη κάποιας «κρυφής» κληρονομικής προδιάθεσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή.

Σε επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με το pelop.gr πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της και της προφυλάκισής της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης.

«Να το κάνουμε» ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν όμως πληροφορήθηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοστοβάρα εξέταση -περί των 700 ευρώ –, προς στιγμήν αναθεώρησε, λόγω οικονομικής στενότητας.

Διαβάστε επίσης:

Κιλκίς: Ανετράπη νεκροφόρα – Τραυματίστηκε υπάλληλος του γραφείου τελετών (Video)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οικιακή βοηθός για άσκηση σωματικής βίας κατά 50χρονης ΑμεΑ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο καιρού – Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας 8 με 10 βαθμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:13