search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:42
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Τούνη – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της (Video)

19.04.2022 10:53
ioanna-toyni-new

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς λίγες ώρες πριν, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, νικημένη από τον καρκίνο.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζοντας τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, ενώ ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει ώστε να είναι κοντά στη σύντροφό του τις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο» είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Απαντά για την υγεία της – «Είναι απαράδεκτο»

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Το δικαστήριο απέβαλλε από την αίθουσα φίλη της ηθοποιού

Λαζόπουλος για Πισπιρίγκου: «Δεν με έπεισε ούτε η ίδια, ούτε οι δικαιολογίες της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:40