search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:29
MENU CLOSE

Ντρου Μπάριμορ: Πίστευε πως ο ΕΤ ήταν αληθινός εξωγήινος – Μιλούσε με τη μαριονέτα (videos)

20.04.2022 15:55
et-drew-barrymore_new
credit Universal

Reunion για τη σταρ Ντρου Μπάριμορ και την συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «ΕΤ-Ο εξωγήινος», Ντι Γουάλας, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας.

Η Ντι Γουάλας στα 73 της πλέον, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Drew Barrymore Show» και οι δύο ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν για το φιλμ του Σπίλμπεργκ, που είναι πλέον από τις κλασικές ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου.

Ήταν μία συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση και η Γουάλας είπε στην 47χρονη Μπάριμορ πως από τότε διαισθανόταν την σημαντική πορεία που θα ακολουθούσε το 7χρονο κοριτσάκι της ταινίας.

@drewbarrymore E.T.❤️ @thedeewallace ♬ As It Was – Harry Styles

Η Γουάλας που είχε τον ρόλο της μαμάς της Μπάριμορ στην ταινία, εξομολογήθηκε ότι είχε εντυπωσιαστεί από το χαρισματικό κοριτσάκι που γνώρισε. Η Γουάλας μάλιστα αποκάλυψε ότι η μικρή Μπάριμορ πίστευε στα γυρίσματα πως ο ΕΤ ήταν ένας αληθινός εξωγήινος. Και θυμάται πως είχε πιάσει την 7χρονη Ντρου Μπάριμορ να προσπαθεί να συνομιλήσει με την μαριονέτα του ΕΤ.

Για την σκηνή της ταινίας όπου ο ΕΤ πεθαίνει, η Γουάλας θυμήθηκε πως έπιασε την μικρή Μπάριμορ και της είπε: «Ντρου, τώρα θα πάμε να γυρίσουμε την σκηνή όπου ο ΕΤ πεθαίνει. Αλλά ξέρεις ότι δεν πεθαίνει πραγματικά. Παίζει, όπως κι εμείς, εντάξει;».

Αλλά μετά την σκηνή η μικρούλα ήταν απαρηγόρητη και η Γουάλας προσπαθούσε να την συνεφέρει, αγκαλιάζοντάς την σας να ήταν η πραγματική μητέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Σοφία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με καταστροφές- Αντιδράσεις σε Τουρκία και Ελλάδα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας καταθέτει η Ρωσία

Τζούλιαν Ασάνζ: Και επίσημα εντολή έκδοσης στις ΗΠΑ – Ποια «βήματα» ακολουθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:29