search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την πρωτιά -Top-10 19/4/2022

20.04.2022 19:07
tileorasi_tilevarometro_new

Η μάχη για την τηλεθέαση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τηλεβαρόμετρο της Μ. Τρίτης για μία ακόμη φορά ήταν υπόθεση για δύο. Η αναμέτρηση έλαβε διαστάσεις ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η πλοκή σε κάθε ένα από τα επεισόδια των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» καθηλωτική και αυτό αποτυπώνεται στη συγκέντρωση μπροστά στις τηλεοράσεις. Στο διάστημα 21.00 με 23.15 πάνω από τους μισούς (54,9%) που έβλεπαν τηλεόραση ήταν συντονισμένοι σε Mega και Alpha. Και αυτοί ήταν μοιρασμένοι σχεδόν στη μέση.

Αν και το μερίδιο τηλεθέασης της σειράς «Σασμός» εμφανίζεται μεγαλύτερο από αυτό της σειράς «Η γη της ελιάς», η σειρά του Μega κέρδισε στα σημεία και διότι το επεισόδιο της ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια. Πιθανόν είναι ένα ποσοστό τηλεθεατών που είχαν επιλέξει και έβλεπαν τη σειρά «Σασμός», έπειτα από την ολοκλήρωση του επεισοδίου, στράφηκαν στη σειρά του Mega.

Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε το «Survivor» και ελλείψει της σειράς «Άγριες μέλισσες», μέρες που είναι.

Το ανταγωνιστικό- μαγειρικό μεν, ριάλιτι δε- «MasterChef» χθες εξαιτίας της «βουτιάς» που σημείωσε η τηλεθέαση του δεν κατάφερε να πλασαριστεί στη δεκάδα.

Καλά πήγε χθες το κεντρικό δελτίο του Mega το οποίο έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του στο Top-10 το τελευταίο διάστημα.

Αν και προβλήθηκε σε κάπως προχωρημένη ώρα στο prime time το πρώτο, προσκυνηματικού χαρακτήρα, μέρος της εκπομπής «Πρωταγωνιστές»- αφιέρωμα στο Άγιο Όρος- μάζεψε στη συχνότητα του Alpha σχεδόν μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Σε γενικές γραμμές από την τρίτη θέση και κάτω τα ποσοστά τηλεθέασης διαγράφουν  μια συνολικά μικρή πτωτική τάση  και συγκριτικά με τις αποδόσεις της ίδιας ημέρας, μια εβδομάδα πίσω, η διαφορά είναι περίπου στη 1,5 ποσοστιαία μονάδα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Μάχη «σώμα με σώμα» – Το Top-20 11 έως 17/4 2022

FIFA+: Ο υβριδικός «ναός» του ποδοσφαίρου, παγκοσμίως, λειτουργεί (photos)

Η Αλίκη Θεοφιλόπουλος μιλά στο topontiki.gr – H σχέση της με το κινούμενο σχέδιο και η νέα παραγωγή «Dew Drops Diaries» του Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:17