search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Άφαντοι οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2226
20/4/2022
24.04.2022 06:00
vouli_new

Στη Ν.Δ. πληθαίνουν οι εισηγήσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματός του για προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο – οι… ανησυχούντες πιστεύουν ότι, όσο περνάει ο καιρός, τόσο δυσκολεύει το σενάριο της αυτοδυναμίας. Ο πρωθυπουργός τους ακούει, αλλά αποκρούει σταθερά τις εισηγήσεις τους επαναλαμβάνοντας ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας, την προσεχή άνοιξη.

Ταυτοχρόνως εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το κλίμα θα έχει μεταβληθεί θεαματικά το φθινόπωρο παρότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δείχνει να μην τελειώνει. Η αισιοδοξία του, εδράζεται στην τουριστική σεζόν η οποία προδιαγράφεται καλή.

Εκείνο που ανησυχεί το Μαξίμου είναι η απροθυμία που παρατηρείται στους βουλευτές να δώσουν μάχες για την υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής. Έχει παρατηρηθεί ότι ο αριθμός όσων είναι πρόθυμοι να την υπερασπιστούν δεν είναι μεγάλος παρά το γεγονός ότι, όταν υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις, οι βουλευτές συνωστίζονται και στη Βουλή και στα κανάλια. Δεν πρόκειται για λευκή απεργία, αλλά, μάλλον για αδυναμία προάσπισης κάποιων πολιτικών που… μπάζουν.

Το μήνυμα προς τους βουλευτές ότι πρέπει να βγουν στις… επάλξεις, ανέλαβε να το μεταφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Η διαφορετική πασχαλινή κάρτα και το αντιπολεμικό μήνυμα (photo)

Γερουλάνος: Έτοιμος για την Α’ Αθήνας

Νέα Δημοκρατία: Στα κάγκελα οι «γαλάζιοι» για τον Δημοσχάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09