search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Πολλή και δωρεάν μπάλα από το FIFA+

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2227
28/4/2022
28.04.2022 10:06
fifa

Φαντάσου να μπορείς να διαλέγεις ανάμεσα σε 46 ποδοσφαιρικούς αγώνες την ημέρα από όλο τον πλανήτη, χωρίς να κάνεις ρούπι και χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Ε, η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει τη φαντασία πραγματικότητα.

Εδώ και μερικά 24ώρα λειτουργεί και είναι προσβάσιμη παγκοσμίως και δωρεάν η υβριδική πλατφόρμα FIFA+ (της FIFA προφανώς).

Βάλτε με τον νου σας ότι από τη streaming υπηρεσία της η FIFA μεταδίδει σε απευθείας μετάδοση 1.400 ματς μηνιαίως. Το FIFA+ προσφέρει, σε απευθείας μετάδοση, ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από πρωταθλήματα χωρών από όλο τον κόσμο, στατιστικά αγώνων, πρωτότυπο περιεχόμενο υψηλής – όπως τονίζεται – ποιότητας και πολλά άλλα ακόμη.

Ο συνδρομητής του FIFA+, μιλώντας με αριθμούς, θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 29.000 αγώνες ανδρών, πάνω από 11.000 αγώνες γυναικείων ομάδων που θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα της FIFA έως το τέλος του έτους. Δηλαδή, με τα στοιχεία που δίδει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από την OTT της θα μεταδίδονται συνολικά περισσότερα από 40.000 ματς!

Ενόψει δε του Μουντιάλ του Κατάρ, η FIFA ανακοίνωσε ότι, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ανδρών – κάθε αγώνα του οποίου θα καλύψει το FIFA+ – θα καλυφθεί τηλεοπτικά και η αντίστοιχη γυναικεία διοργάνωση, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί έως τώρα.

Έως το τέλος του 2022 θα έχουν μεταδοθεί οι αναμετρήσεις ομάδων από περίπου 40.000 αγώνες από 100 ομοσπονδίες – μέλη των έξι Συνομοσπονδιών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των γυναικών.

Η πλατφόρμα θα παρέχει live μεταδόσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και από διοργανώσεις ποδοσφαίρου ανδρών, γυναικών και νέων που έως τώρα δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε επανάληψη κάθε αγώνα, να δουν στιγμιότυπα, γκολ και «μαγικές» στιγμές, όλα συγκεντρωμένα σε ξεχωριστό τομέα.

Στην παλέτα εφαρμογών του FIFA+ περιλαμβάνεται το «Match Center», μέσω του οποίου ο συνδρομητής της streaming υπηρεσίας θα μπορεί να περιηγηθεί σε μια βάση δεδομένων από 400 διοργανώσεις ανδρικών ομάδων και 65 γυναικών.

Το αρχείο του FIFA+, με βίντεο, αρχής γενομένης από τη δεκαετία του 1950, θα εμπλουτίζεται διαρκώς. Αυτή τη στιγμή η βιντεοθήκη του αποτελείται από 2.500 βίντεο. Σε αυτά προσθέστε και περίπου 2.000 ώρες από τα Μουντιάλ Ανδρών και Γυναικών του Κατάρ.

Υπάρχει επίσης διαρκής ροή ειδήσεων από όλο τον κόσμο και για το ανδρικό και για το γυναικείο ποδόσφαιρο, η οποία θα ενημερώνεται και θα επικαιροποιείται αδιαλείπτως.

Σε όλη τη διάρκεια του (κάθε) έτους οι φίλαθλοι θα απολαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων ψηφοφορίες, κουίζ, παιχνίδια φαντασίας, αλλά και προβλέψεις.

Ο τίτλος της κατηγορίας «FIFA+ Originals» είναι εύγλωττος. Αποτελείται από οπτικοποιημένες ιστορίες γύρω από το ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών. Που σημαίνει: Μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, σειρές ντοκιμαντέρ, τοκ σόου, εκπομπές μικρής φόρμας σε 11 γλώσσες που θα αφηγούνται ιστορίες από τοπικές, λαϊκές, κοινωνίες έως τις εθνικές ομάδες και του ήρωες του ποδοσφαίρου τους, παλαιότερων και σημερινών από περισσότερες από 40 χώρες.

«Οι αρχηγοί». Στον πρώτο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων παρακολουθούμε έξι αρχηγούς εθνικών ομάδων καθώς τις «οδηγούν» στην πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Δίδεται έμφαση στα ηγετικά χαρακτηριστικά (ανά επεισόδιο) των Λούκα Μόντριτς (Κροατία), Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ (Γκαμπόν), Μπάιαν Καλτακ (Βανουάτου), Αντρέ Μπλέικ (Τζαμάικα), Χασάν Μάατουκ (Λίβανος), Τιάγκο Σίλβα (Βραζιλία).

Το FIFA+ είναι διαθέσιμο σε πέντε γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ισπανικά), ενώ θα ακολουθήσουν άλλες έξι γλώσσες τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε επίσης

Ξέφυγε ο Πορτοσάλτε: «Είσαι αριστερός φασίστας – Άντε και στον Γράμμο και το Βίτσι…» (video)

Τέλος ο Άκης Παυλόπουλος από το OPEN – Πού πάει, ποιος θα τον αντικαταστήσει (video)

Netflix – Athos: Η καθημερινότητα των μοναχών στο Άγιο Όρος σε ένα ντοκιμαντέρ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09