search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:50
MENU CLOSE

Γιώργος Κουβαράς: Πρεμιέρα της εκπομπής «Στο Κέντρο» με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Ουκρανό πρέσβη, Σεργκέι Σουτένκο

03.05.2022 15:22
kouvaras_new

Με συνεντεύξεις από τον πρώην προέδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, αλλά και τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο, ανοίγει και επισήμως τον κύκλο συνεργασίας του με την κρατική ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς και την εκπομπή «Στο κέντρο» η οποία θα βγει στον αέρα της ΕΡΤ1 σήμερα Τρίτη (3/5) στις 23.00 (και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη).

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο ρωσική εισβολή, τα ελληνοτουρκικά, τα θέματα της ενέργειας, καθώς και οι επιπτώσεις της κρίσης.

Άλλο ύφος και προσανατολισμό έχει η εκπομπή «Ανάλυσε το» που θα παρουσιάζει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη (επίσης στις 23.00) αλλά από το ειδησεογραφικό ΕΡΤNews ο δημοσιογράφος

Στο αυριανό (4/5) «Αναλυσέ το»  δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές εμβαθύνουν στα γεγονότα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές επικαιρότητας.

Την Πέμπτη (5/5) από την ίδια εκπομπή ο δημοσιογράφος  εστιάζει στην εσωτερική πολιτική σκηνή και παρουσιάζει ρεπορτάζ και σχόλια για τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη μετά και τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.

Προσκεκλημένοι στο στούντιο θα είναι ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης και ο Διευθυντής Περιεχομένου του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πολιτικός επιστήμονας, συγγραφέας και τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Στάθης Καλύβας και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιάννης Βούλγαρης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σέρρες» όπως ζωή (photos)

Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή ανάμεσα στα δυο ξαδέρφια που ξεσήκωσε το Twitter

Τηλεθέαση: Η σειρά που κατατρόπωσε τους… αντιπάλους της!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05