search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο – Ο Τζόνι Ντεπ λιπόθυμος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ (videos)

06.05.2022 13:28
heard_depp_new

Τηλε-ριάλιτι και μάλιστα trash έχει γίνει η δικαστική διαμάχη Τζόνι ΝτεπΆμπερ Χερντ, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει σκηνές που αποκαθηλώνουν τον μεγάλο σταρ του Χόλυγουντ.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου η Άμπερ Χερντ ξέσπασε σε κλάματα, κατήγγειλε ότι ο Τζόνι Ντεπ τη βίασε και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του διάσημου «πειρατή της Καραϊβικής» να είναι λιπόθυμος μετά από χρήση ναρκωτικών και ποτού.

Η 36χρονη Άμπερ Χερντ υποστήριξε ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξε η ίδια επειδή ο Τζόνι Ντεπ δεν την πίστευε όταν του έλεγε πως με τα ναρκωτικά και το ποτό έφτανε σε ακραία σημεία να μην ελέγχει τον εαυτό του και ήθελε να έχει αποδείξεις για το τι συνέβαινε.

«Λιποθυμούσε, ήταν άρρωστος, έχανε τον αυτοέλεγχό του.  Όταν συνερχόταν δεν θυμόταν τίποτα, ή έλεγε ότι δεν θυμάται τίποτα και με κατηγορούσε ότι έλεγα ψέματα», κατέθεσε η Άμπερ Χερντ, προσθέτοντας ότι άρχισε να τον φωτογραφίζει για να τον πείσει για την κατάστασή του όταν έπινε και  χρησιμοποιούσε ναρκωτικές ουσίες.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα είναι σοκαριστικές.

Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται λιπόθυμος, σε μία καρέκλα, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, σε άλλη φωτογραφία είναι σε έναν καναπέ σκεπασμένος με κουβέρτα, «μετά από  πολυήμερο ξεφάντωμα… όπου έπινε όλη μέρα και έκανε χρήση κοκαΐνης» όπως είπε η Άμπερ Χερντ. Ακολουθούσε ένα διάστημα που έδειχνε μετανιωμένος, αλλά ο Τζόνι Ντεπ ήταν εθισμένος και έκανε πάλι τα ίδια, όπως είπε στο δικαστήριο η Χερντ.

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε επίσης ότι ο Τζόνι Ντεπ «μισούσε» τον Τζέιμς Φράνκο, γιατί πίστευε ότι η σύζυγός του είχε σχέση με τον Φράνκο.

Μάλιστα σε κάποια φιλονικία τους, σύμφωνα με όσα είπε η Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ την κλώτσησε στην πλάτη.

«Ήταν θυμωμένος επειδή είχα πάρει μια δουλειά με τον Τζέιμς Φράνκο. Με κατηγορούσε ότι είχα κρυφό δεσμό μαζί στο παρελθόν, επειδή είχαμε κάνει μαζί το Pineapple Express», είπε η Άμπερ Χερντ, προσθέτοντας ότι την είχε αποκαλέσει «τσούλα» μέσα σε αεροπλάνο, ενώ περιέγραψε και άλλη μία βίαιη σκηνή, το 2015, όταν την είχε πιάσει από τον λαιμό.

Έξω από το δικαστήριο εκατοντάδες περίεργοι και θαυμαστές των ηθοποιών σχηματίζουν ουρά για να μπορέσουν να μπουν στην αίθουσα και να παρακολουθήσουν από κοντά την δίκη, ενώ δεκάδες είχαν διανυκτερεύσει έξω από το δικαστήριο για να πάρουν σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Σανγκάη: Υπό έλεγχο η επιδημία covid – 2,3 εκατομμύρια κάτοικοι παραμένουν σε αυστηρό lockdown

Δυο φορές πρόσφυγας – Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου που ο πόλεμος ξερίζωσε ξανά

Reuters: Τσετσένοι, επίλεκτοι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές, πρώην σωματοφύλακας του Πούτιν υπεύθυνοι για τις σφαγές στη Μπούκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:44