search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:20
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Συλλογή υπογραφών για να μην παίξει στο «Aquaman 2» – Έχουν ξεπεράσει τα 3,5 εκατ.

05.05.2022 18:49
amber_new

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο η Άμπερ Χερντ να μην παίξει στην ταινία «Aquaman 2» μετά τις αποκαλύψεις που έφερε το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.

Όσο μάλιστα εξελίσσεται η δίκη, βγαίνουν στην δημοσιότητα αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει στρέψει τα φώτα του Χόλιγουντ πάνω στο πρώην ζευγάρι.

Oi φαν της ταινίας δεν θέλουν να δουν την ηθοποιό στο «Aquaman And The Lost Kingdom», καθώς έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις καταθέσεις του Ντεπ και τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε η Χερντ με τη συμπεριφορά της στο δικαστήριο.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στο Change.org ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά απέκτησε πολύ μεγαλύτερη απήχηση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον θυελλώδη έγγαμο βίο του ζευγαριού.

Ειδικότερα, πάνω από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι τάσσονται υπέρ του Τζόνι Ντεπ και ζητούν να μην παίξει η Χερντ στην επερχόμενη ταινία.

Διαβάστε επίσης

Στη Βουλή η επικαιροποιημένη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

Άγριες Mέλισσες: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο πλατό της σειράς- Η ανάρτηση στο Instagram

Αναβάλλεται η σειρά «Ντέρτι» του ΑΝΤ1- Αιχμές από τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη για «νέα ήθη» στον ανταγωνισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:19