search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:28
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Καρέ – καρέ η δολοφονία της φαρμακοποιού από κάμερα ασφαλείας – Οι ισχυρισμοί του συζύγου της

06.05.2022 21:27
kavala gynaikoktonia09-new

Στα χέρια της αστυνομίας που ερευνά την νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα βρίσκεται οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα κατέγραψε όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ το υλικό από την κάμερα θα ενταχθεί στον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι το φαρμακείο έγινε ο τόπος εκτέλεσης της άτυχης γυναίκας από τον σύζυγό της , τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα νεκρή σε ράντζο που υπήρχε στο κατάστημα.



Είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία, έκανε μάλιστα και μια προσπάθεια να κάνει κακό στον εαυτό του καθώς οι αστυνομικοί τον βρήκαν με αίματα στους καρπούς του, ενώ τώρα νοσηλεύεται  φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Όλα αυτά μένει να διευκρινιστούν, καθώς ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, επιχείρησε να παραπλανήσει τις αρχές, στέλνοντας μήνυμα από το κινητό της δολοφονημένης συζύγου του στην υπάλληλό της που την αναζητούσε.

Προκλητικός ο σύζυγοκτόνος: Την σκοτωσα γιατί με προσέβαλε

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε.

Μάλιστα, ο 55χρονος  νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας , καθώς φέρεται να έχει αυτοτραυματιστεί.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του δράστη της γυναικοκτονίας. «Είχε αυτοτραυματιστεί στον λαιμό. Μετά από μία ώρα χειρουργείο, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική εκτός κινδύνου. Τη γλίτωσε γιατί δεν έφτασε στην κεντρική αρτηρία από ό,τι μου είπαν οι γιατροί μας».



Τι δείχνει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης


Εν τω μεταξύ το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την άτυχη φαρμακοποιό δείχνει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο. Ο 55χρονος έσφιξε τα δάχτυλά του σαν τανάλια στον λαιμό της 43χρονης φαρμακοποιού και τα «έλυσε» όταν το θύμα είχε σταματήσει να αναπνέει.

Η γυναίκα -σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης- φαίνεται να πάλεψε με τον συζυγοκτόνο, ωστόσο δεν κατάφερε να σωθεί. «Από την μία πλευρά υπήρχε εκχύμωση 1,2 x 1,2 στρογγυλού σχήματος από ένα δάχτυλο. Από την άλλη πλευρά της τραχηλικής χώρας ήταν εκδορές από νύχια από τα τέσσερα δάχτυλα. Ήταν βίαιος ο θάνατος. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει».

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση – βόμβα της ΕΛΑΣ: Μετακίνηση των επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Ποιες «καυτές» υποθέσεις είχαν αναλάβει

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Έτσι έγινε το έγκλημα – Τι λέει το πόρισμα

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η στέρηση σύνταξης σε εργαζόμενους της ΔΕΗ μετά από ποινική καταδίκη τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:19