search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:06
MENU CLOSE

Απόφαση – βόμβα της ΕΛΑΣ: Μετακίνηση των επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Ποιες «καυτές» υποθέσεις είχαν αναλάβει

06.05.2022 19:25
astynomia-new

Σε μια απρόσμενη κίνηση προχώρησε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ με την απόφασή του να μετακινήσει από τις νευραλγικές θέσεις που κατείχαν τρεις ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον διοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτη, τον υποδιοικητή Θεόδωρος Θεοδώρου καθώς και τον επικεφαλής του τμήματος Εκβιαστών Νίκο Νταβαρίνο.

Οι τρεις αξιωματικοί είχαν χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις, μεταξύ άλλων, οι επικεφαλής του το Τμήματος Ανθρωποκτονιών την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και ο επικεφαλής του Τμήματος Εκβιαστών εξίσου σοβαρές υποθέσεις, όπως απαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση αυτή γίνεται για «υπηρεσιακούς λόγους», ενώ ήδη έχουν οριστεί οι αντικαταστάτες τους, ενώ και οι τρεις αξιωματικοί θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ: Στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Έτσι έγινε το έγκλημα – Τι λέει το πόρισμα

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η στέρηση σύνταξης σε εργαζόμενους της ΔΕΗ μετά από ποινική καταδίκη τους

Επιστροφή κόστους για ηλεκτρικό ρεύμα: Όλη η διαδικασία για το πώς και πότε θα μπορείτε να κάνετε αίτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:04