search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Καβάλα: Το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

08.05.2022 14:30
kavala

Οικογένεια και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα, στις 5 το απόγευμα, την 43χρονη φαρμακοποιό, μητέρα δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον σύζυγό της.

Ο δικηγόρος που θα δηλώσει παράσταση ενώπιον του ανακριτή για λογαριασμό της οικογένειας της 43χρονης κάνει λόγο για προμελετημένο και απάνθρωπο εγκληματικό σχέδιο.

«Τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αϊντα του ανήκει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης, τη στιγμή που φίλοι του ζευγαριού χαρακτηρίζουν τον συζυγοκτόνο ως έναν άνθρωπο χειριστικό που έπαιρνε πάντα αυτό που επιθυμούσε.

Στο μεταξύ, ο δράστης που χθες υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική εγχείρηση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 43χρονη αλλά «φοβήθηκε ότι δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του».

Το sms το οποίο έστειλε στη συνεργάτιδα της συζύγου του και το γεγονός ότι της ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου, πριν αποφασίσει να αυτοτραυματιστεί, τον διαψεύδουν.

Η σκέψη όλων πλέον είναι στα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών, που καλούνται να κατανοήσουν αυτό που συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Μονεμβασιά: Σοκ από τα πρώτα λόγια του δράστη – «Δεν έγινε και τίποτα» (Videos)

Σχολεία: Πότε κλείνουν για καλοκαίρι – Οι ημερομηνίες προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων

Θήβα: Κι άλλος σεισμός 3,5 Ρίχτερ – Αισθητός στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39