search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:50
MENU CLOSE

Βίτσας σε Γκιόκα: Το τσάι, αν θέλεις να σου μιλάνε στον πληθυντικό, σερβίρεται στο κυλικείο

12.05.2022 18:06
vitsas-new

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δημήτρης Βίτσας και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.

Αφορμή για την κόντρα αποτέλεσε η κριτική του ΚΚΕ τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ όσο και και στην προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα.

Ο διάλογος

Δ. Βίτσας: Αγαπητέ μου φίλε για να το λες σωστά η δική μας πρόταση στην Κρήτη ήταν να φτιαχτεί μεγάλος ελληνικός ναύσταθμος. Να έχουμε ναύσταθμο στη Σαλαμίνα , να έχουμε ναύσταθμο στην Κρήτη και να γίνει ένα τρίγωνο. Να το λέτε σωστά και να μην λέτε απλά για μια ακόμα βάση στη Κρήτη.

Γ. Γκιόκας: Τι λέτε;

Δ. Βίτσας: Στο εξηγώ. Το ακούς; Δεν καταλαβαίνεις; Ελληνικός ναύσταθμος. Τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις . Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα ανταλλάγματα

Σε αυτό το σημείο ο κ. Γκιόκας άρχισε να φωνάζει.

Δ. Βίτσας: Να ηρεμήσεις.

Γ. Γκιόκας: Εγώ; Εσείς μιλάτε στον ενικό

Δ. Βίτσας: Δεν μπορώ να σου μιλήσω στον ενικό; Τι είναι ο ενικός δεν κατάλαβα; Το τσάι – αν θέλεις να σου μιλάνε μόνο στον πληθυντικό – σερβίρεται στο κυλικείο. Τέτοιες εξυπνάδες; Σου μιλάω γενικά και μου απαντάς για κοτσάνες.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή επίθεση Σκανδαλίδη σε Μητσοτάκη – Τσίπρα: «Αφήστε ήσυχο τον Ανδρέα Παπανδρέου» (Video)

Μιχάλης Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

Τσίπρας από τη Βουλή: «Επικίνδυνη η μετατόπιση της εθνικής πολιτικής – Συμφωνία δίχως ανταλλάγματα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:37