search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: «Συγκλονίστηκα, όταν ανέβηκα στη ζυγαριά» – Η μεγάλη αλλαγή και η απώλεια κιλών (Photo)

14.05.2022 13:10
korinthioy-maria-new

Για τη διατροφή που ακολούθησε και τα συναισθήματα που της προκάλεσε ο αριθμός στη ζυγαριά μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε την ηθοποιό αναφέροντας πως έχει μείνει «μισή» με τη Μαρία Κορινθίου να λέει: «Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά».

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», αποκρίθηκε η Μαρία Κορινθίου.

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά», εξήγησε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε σχολιάσει κάτι για τα κιλά ο Γιάννης ΑΪβάζης, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Ο Γιάννης μου το είχε πει: “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».

Διαβάστε επίσης:

Αννέτ Αρτάνι: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision – Ήξερα ότι δεν θα περάσω στον τελικό» (Video)

Νέα καταγγελία «στο φως» για σωματική βία από το γνωστό σκηνοθέτη: «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι» (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους κακούς ήρωες – Ο Σπάιντερμαν ήταν και λίγο μ@@@κας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06