search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Άλσος Βεΐκου: Άγριο ξύλο και μαχαίρια μεταξύ μαθητών – Δύο τραυματίες, πέντε συλλήψεις (video)

18.05.2022 13:08
peripoliko new

Σε… πεδίο μάχης μετατράπηκε το Άλσος Βεΐκου την Τρίτη (17/5), όταν μαθητές δύο σχολείων -για άγνωστο έως τώρα λόγο- συνεπλάκησαν άγρια. Ένας από τους μαθητές έβγαλε και μαχαίρι, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής δυο διαφορετικών γυμνασίων. Μάλιστα, το ένα σχολείο ήταν αυτό που φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πολίτες ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση, που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε πέντε άτομα, ηλικίας από 14 έως 16 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας από τους μαθητές έφτασε στο σημείο να βγάλει μαχαίρι. Από τη συμπλοκή, τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 14χρονος και ένας 15χρονος.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη και ο πέμπτος για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η απόφαση – «Κυρία Πρόεδρε, θέλω να πω ότι δεν φταίω…» – Νέα ένταση στη δίκη

Πλεύρης: Καταργείται η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου (Video)

Γιαννόπουλος σε Μιχαηλίδου: Έχετε εμπάθεια με το Χαμόγελο του Παιδιού – Ο Γεραπετρίτης μου ζήτησε να μη δώσω άλλη δημοσιότητα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:34