search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:46
MENU CLOSE

Αναστάτωση σε πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη – Έκτακτη προσγείωση στην Ισλανδία

19.05.2022 21:50
airplane_new
Πηγή: Pixabay

Αναστάτωση επικράτησε στην πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη της United Airlines όταν το Boeing 737 έκανε εκτροπή προς το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ στην Ισλανδία.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πέταξε πάνω από τον Ατλαντικό προς το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ με το αεροσκάφος να προσγειώνεται τελικά με ασφάλεια στο Κεφλάβικ της Ισλανδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αιτία της αλλαγής πορείας και της εκτροπής της απ’ ευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη είναι ο τραυματισμός ενός εκ των πιλότων στην Ελλάδα.

Ένας από τους πιλότους της United Airlines είχε σπάσει το πόδι του στην Αθήνα και η πτήση κατευθύνθηκε εκτάκτως προς την Ισλανδία για να επιβιβαστεί νέος πιλότος.

Όμως, οι επιβάτες δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Διαβάστε επίσης

Ριάνα και A$AP Rocky καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Final Four 2022: Με buzzer-beater του Μίσιτς η Εφές «σκότωσε» τον Ολυμπιακό με 77-74 – Πάλεψαν μέχρι το τέλος οι «ερυθρόλευκοι» (Photos/Video)

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Τι γράφει ο διεθνής Τύπος για τον θάνατο του εμβληματικού μουσικοσυνθέτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50