search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Final Four 2022: Με buzzer-beater του Μίσιτς η Εφές «σκότωσε» τον Ολυμπιακό με 77-74 – Πάλεψαν μέχρι το τέλος οι «ερυθρόλευκοι» (Photos/Video)

19.05.2022 20:48
misits-234-new

Το τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς στα 0.2΄΄ για τη λήξη έκρινε τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague στο Βελιγράδι, φράζοντας τον δρόμο του Ολυμπιακού για τη διεκδίκηση του τέταρτου τροπαίου της Ιστορίας του και δίνοντας στην Αναντολού Εφές την ευκαιρία για back to back τρόπαια.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 77-74 των «ερυθρόλευκων», που πλέον θα παλέψουν απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για την τρίτη θέση (21/5, 17:00).

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδωσαν μεγάλη «μάχη» καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά τους «πλήγωσε» αρκετά η αστοχία στην τέταρτη περίοδο, καθώς απώλεσαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα.

Η τουρκική ομάδα είχε νωρίτερα φθάσει και στο +11 με «καταιγισμό» τριπόντων από Λάρκιν και Μπράιαντ, αλλά ο Ολυμπιακός «πάλεψε» μέχρι τέλους με ομαδική προσπάθεια και τους Σλούκα, Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ να πρωταγωνιστούν την αντεπίθεση, η οποία δεν ήταν όμως αρκετή στο φινάλε.

Στον τελικό (21/5, 20:00) η Αναντολού θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο Euroleague της Ιστορίας της απέναντι στο νικητή του clasico.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πειραιά ήταν ο ΜακΚίσικ με 12 πόντους, με τους Ντόρσεϊ, Σλούκα και Μάρτιν να είχαν από 11π. και τον Παπανικολάου άλλους 10π.

Από τους πρωταθλητές Ευρώπης, κορυφαίος ήταν ο Λάρκιν με 21 πόντους, με τον «ήρωα» Μίτσιτς να είχε 15π., αλλά μεγάλη «ζημιά» έκανε ο «παράγοντας Χ» Μπράιαντ με 16 πόντους.

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Τι γράφει ο διεθνής Τύπος για τον θάνατο του εμβληματικού μουσικοσυνθέτη

Η «διατασική» Μαριλίζα χαίρει της εκτίμησης όλων

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε επισήμανση περιεχομένου που θεωρεί παραπλανητικό προχωρά το Twitter – Τι άλλο αλλάζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28