ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:13
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Κώστα Καραμανλή: Θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών»

19.05.2022 13:21

Παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή σπάνια. Ακόμα και όταν προκαλείται, δεν απαντάει. Όταν όμως αποφασίζει να μιλήσει, τότε αν μη τι άλλο, υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη γυναικεία οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1983, παρεμβαίνοντας σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 ετών, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Η ομιλία του αναμένεται με ενδιαφέρον δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που περνάει η Ευρώπη εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός είχε αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο είχε συναντήσει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει αναφορές και στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για την πορεία της οικονομίας εν μέσω οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

Διαβαστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Ο Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο Πρόεδρος του Συνεδρίου – Το παρασκήνιο της απόφασης

Πορτοσάλτε: «Σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους ο ΣΥΡΙΖΑ» – «Να ανακαλέσει την αθλιότητα» λέει η Αυγέρη (videos)

Ενεργειακή κρίση: Ευρωπαϊκά σχέδια επί χάρτου ενώ οι πολίτες δεινοπαθούν

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:12
Exit mobile version