ΤΡΙΤΗ 29.07.2025 06:13
MENU CLOSE

Τελικός Κυπέλλου: Ελεύθερα διόδια για τους… ΠΑΟΚτσήδες;

20.05.2022 10:02

«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου να μην πληρώσουν διόδια άφησε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, το υπουργείο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ότι έχει να κάνει με την μετακίνηση των οπαδών του «δικεφάλου» για το συγκεκριμένο θέμα, το χειρίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε πως αν δημιουργηθούν ουρές στα διόδια θα τους αφήσετε να περάσουν, εκείνος εκ νέου δεν απάντησε αρνητικά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το σημαντικότερο είναι να παιχτεί καλή μπάλα και να μην γίνουν επεισόδια.

Να σημειωθεί τέλος ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 11 Μαΐου έχει στείλει επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή καθώς και στις τέσσερις εταιρείες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκη, ζητώντας την δωρεάν διέλευση των οπαδών του.

Διαβάστε επίσης:

Ελασσόνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 10 μηνών μωρό μία ημέρα πριν τη βάφτισή του και το γάμο των γονιών του (Video)

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου (Video)

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές επιμένουν οι βροχές (Videos)

ΤΡΙΤΗ 29.07.2025 06:13
Exit mobile version