search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Υπόθεση Βαλυράκη: «Δέχθηκα απειλές για να μην μιλήσω», λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

27.05.2022 00:48
Σήφης Βαλυράκης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση - Media

Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ένας από τους βασικούς αυτόπτες μάρτυρες στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε στις Αρχές ως υπόπτους τους δύο ψαράδες από την Ερέτρια, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και υποστηρίζει ότι υπέστη ξυλοδαρμό τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Με χτύπησαν για να με τρομοκρατήσουν, ‘πρόσεχε …, τι θα πεις εκεί που θα πας και πως θα το πεις’. Πέντε ήταν, οι τέσσερις κατέβηκαν. Κοπάναγαν και οι τέσσερις. Πάνε να καλύψουν τους δυο για να πάει ο ένας μέσα. Στα λέω αυτό το πράγμα, χωρίς φόβο και πάθος», ήταν τα λόγια του μάρτυρα.

O βασικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο Πεζονήσι της Ερέτριας σχεδόν 150 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκε ο πρώην υπουργός.

Ότι ήταν παρών την στιγμή που ο Σήφης Βαλυράκης έπεφτε χτυπημένος όπως λέει- στην θάλασσα, μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό με τους δυο ψαράδες που τον είχαν προσεγγίσει με το σκάφος τους.

Από την πλευρά τους οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ισχυρίζονται ότι, εκείνη την ημέρα δεν είχαν βγει στην θάλασσα, το σκάφος τους βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι της Ερέτριας και δίνουν στοιχεία για ύπαρξη άλλου σκάφους παρόμοιο με το δικό τους στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Συνεχίστηκαν τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός (Videos)

Κλιμάκωση Ερντογάν σε όλα τα μέτωπα: Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου – Ξεκινά επιχειρήσεις στη Συρία

Roland Garros: Νίκη θρίλερ για τον Τσιτσιπά – Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55