search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Υπόθεση Βαλυράκη: Προθεσμία πήραν οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται – Αρνούνται όλες τις κατηγορίες

24.05.2022 20:46
sifis_new

Οι δύο ψαράδες που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν από τον ανακριτή Χαλκίδας.

Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στα δικαστήρια, ενώ μέσω των δικηγόρων τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση και πρότειναν 19 μάρτυρες να καταθέσουν ενώπιον του ανακριτή.

Την Τρίτη (24/5) εξετάστηκαν ήδη οι πρώτοι οκτώ, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσουν και οι υπόλοιποι έντεκα με τις απολογίες των κατηγορουμένων να μεταφέρονται πιθανότατα για την Παρασκευή ή Δευτέρα.

«Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν στο σπίτι τους την ώρα που φέρεται να έχασε την ζωή του ο Βαλυράκης και το σκάφος τους ήταν δεμένο στο λιμανάκι της Ερέτριας» λέει ο συνήγορος κατηγορουμένων Δημήτρης Καρβέλης.

Διαβάστε επίσης

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό πλοίο στο Αιγαίο (Video)

Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και Ουκρανία «πηγή ανησυχίας» για τους πολίτες – Στο 9,9% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

«Χοντρός» τσακωμός σε αστικό λεωφορείο ανάμεσα σε οδηγό και επιβάτη – Παρενέβη η αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:49