search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Προκλητικός ο τράπερ που καταδικάστηκε για οπλοκατοχή – «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» (video)

01.06.2022 16:57
pistoli_glock_new
credit: pexels

Αμετανόητος και προκλητικός παρουσιάστηκε ο γνωστός τράπερ Trannos, λίγη ώρα μετά την καταδίκη του σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και την επιβολή χρηματικού προστίμου για οπλοκατοχή.

Ο 22χρονος, που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας ένα όπλο τύπου Glock και γεμιστήρα με σφαίρες, δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με φίλους του σε αυτοκίνητο έξω από την Ευελπίδων και να λέει με περιπαικτική διάθεση πως «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχαν κι άλλο στο αμάξι».

«Το όπλο ανήκε σε φίλο μου»

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 22χρονος ισχυρίστηκε νωρίτερα ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαίωσε ο φίλος του κατηγορούμενου, ο οποίος είπε πως σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο, δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε.

Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο πάνω του και πως ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμιστήρας: Έτσι θα τον καθαρίσεις για καλύτερη ατμόσφαιρα και οικονομία

ΔΕΗ: Αναβολή της δίκης για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Κορωνοϊός: 4.026 νέα κρούσματα και 490 επαναλοιμώξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:41