search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:32
MENU CLOSE

Μαξίμου: Είδαν αιχμές για τα εθνικά πίσω από την ομιλία Καραμανλή 

02.06.2022 08:25
karamanlis new

Την επανεμφάνιση του έκανε χθες Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του χάραξε κόκκινη γραμμή σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά. «Με εκπτώσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν εξαγοράζεται η ειρήνη», είπε μεταξύ άλλων στρέφοντας τα βέλη του κατά των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει πάντα ενδιαφέρον όταν μιλάει – βέβαια ξεχνάει να αναφερθεί στην δική του πενταετία – για αυτό και η επανεμφάνιση του στην συγκεκριμένη συγκυρία έχει την αξία της. 

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη εντόπισαν αιχμές κατά της κυβέρνησης στη χθεσινή τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού. Αντιλήφθηκαν τα υπονοούμενα, ωστόσο θεωρούν – κάποιοι απ’ αυτούς – ότι ο Κώστας Καραμανλής κάνει λάθη. «Η κυβέρνηση δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής», λένε συγκεκριμένα. 

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός της ΝΔ θεωρούν ότι με την επανεμφάνιση του ο Κώστας Καραμανλής δίνει τέλος και στα όποια σενάρια για μη κάθοδο του στις επόμενες εκλογές

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Πιο σκληρή γραμμή απέναντι στην κυβέρνηση ζητάνε έμπειρα στελέχη

«Top Gun» ο Νίκος Χαρδαλιάς: Είδε τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ μαζί με τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας (Photo)

Ένας απίθανος καυγάς Πολάκη και «Αυγής» για τα δικαιώματα των χταποδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:32