search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Τσίπρας: Εγώ δεν είμαι Happy Traveller – Εμείς κάνουμε ανανέωση, το ΚΙΝΑΛ αναπαλαίωση

02.06.2022 13:25
tsipras

Στην συνέντευξή του προς την Όλγα Τρέμη ο Αλέξης Τσίπρας δεν απέφυγε τις συγκρίσεις με τον Μητσοτάκη αλλά και με το ΚΙΝΑΛ.

Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις του για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραλάβει «καμένη γη» την επόμενη μέρα – δεδομένης πάντα της ισχυρής πεποίθησης του ότι θα κερδίσει τις εκλογές – παρέπεμψε στον τρόπο που δουλεύει ο πρωθυπουργός. Είπε μάλιστα ότι δεν κοιμάται τα βράδια αναλογιζόμενος τι θα παραλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτό που με απασχολεί, αυτό που με κάνει τα βράδια να μην κοιμάμαι, είναι γι’ αυτό που θα παραλάβουμε την επόμενη μέρα. Τα έχω ζήσει, εγώ όταν ήμουν στο Μαξίμου δεν ήμουν happy traveler, καθόμουν μέχρι τις 3 και 4 το πρωί για να βρω λύσεις σε ασφυκτικές συνθήκες». Πάνω κάτω δηλαδή αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι πως ο Μητσοτάκης έχει την πολυτέλεια να είναι happy traveler γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε γεμάτα ταμεία και τώρα «τρώνε απ’ τα έτοιμα».

Όσο για το ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, έβγαλε το… «προοδευτικόμετρο». Καταρχάς επισήμανε τη χαμηλή παρουσία των γυναικών στα νέα όργανα τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «πρωτοπορεί» με την ποσόστωση 50 – 50 και την κυριαρχία των γυναικών μέχρι και στο Εκτελεστικό Γραφείο. Επιπλέον, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει έμπρακτα να προωθεί την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, εκτίμησε ότι στο ΚΙΝΑΛ γίνεται αναπαλαίωση και επανέρχονται πρόσωπα που το οδήγησαν στην πτώση:

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει εκπέμψει αρνητικά μηνύματα και από το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, τόσο από την αναπαλαίωση των προσώπων που οδήγησαν το Κόμμα αυτό σε πολύ χαμηλά ποσοστά, όσο όμως και από κάποιες εκφράσεις κάποιες ρητορικές, οι οποίες ήταν προσβλητικές για ένα ολόκληρο κόσμο»Εδώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να επισημαίνει και μια τάση – με το βλέμμα στις μετεκλογικές συνεργασίες – για το που κλίνει περισσότερο ιδεολογικοπολιτικά η Χαριλάου Τρικούπη…

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Είδαν αιχμές για τα εθνικά πίσω από την ομιλία Καραμανλή 

ΠΑΣΟΚ: Πιο σκληρή γραμμή απέναντι στην κυβέρνηση ζητάνε έμπειρα στελέχη

H Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα υγείας της: Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:08