search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Κρήτη: Κακουργηματικές διώξεις στον προπονητή πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

03.06.2022 16:31
Kakopoiisi_new

Ο εισαγγελέας Λασιθίου άσκησε κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, για ασέλγεια σε βάρος οκτώ μαθητών του.

Σύμφωνα με το cretapost, ο γνωστός προπονητής οδηγήθηκε σήμερα (3/6) ενώπιον του εισαγγελέα μετά από καταγγελίες που είχαν κάνει σε βάρος του οκτώ μαθητές του.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (6/6).

Οι καταγγελίες των μαθητών

Όπως έγινε γνωστό, οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία και των οκτώ παιδιών, ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα περιστατικά αυτά συνέβαιναν πολύ συχνά, από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι -που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών- κατήγγειλε πως το 2017 (όταν ήταν 17 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και τη θώπευσε.

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, ο 46χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στους μαθητές του.

Μάλιστα, θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα για να σπιλώσουν την εικόνα του.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βοσκού για τον βιασμό της 22χρονης

Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο (Video)

Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια με ζέστη και σκόνη – Πού θα βρέξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42