ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:14
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά επανεξέταση στο δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας - Θέλει να αναλάβει η ίδια το κόστος

07.06.2022 20:50

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη, αλλά και να γίνει η επαλήθευση DNA στα 7 νέα φιαλίδια αίματος της μικρής.

Με εντολή της ανακρίτριας, η εξέταση DNA στα φιαλίδια πάντως έχει ήδη ανατεθεί στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η πλευρά Πισπιρίγκου όμως ζητά με νέο αίτημα να γίνει ταυτόχρονα ο ίδιος έλεγχος και σε άλλο εργαστήριο -δικής της επιλογής- και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη είναι διατεθειμένη να αναλάβει η ίδια το κόστος που σύμφωνα με πληροφορίες του Mega δεν αποκλείεται να φτάνει και τα 5.000 ευρώ, αν φυσικά το επιτρέψει η ανακρίτρια.

«Όταν υπάρχει κρατικό εργαστήριο το οποίο έχει διαταχθεί από τον ανακριτή να κάνει κάποιες εξετάσεις τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει επανεξέταση, δεν είθισται να ζητά δεύτερη εκτίμηση» επισήμανε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Διαβάστε επίσης

Απασφάλισε ο Ζελένσκι – Επίθεση σε Μακρόν: Για να είσαι ηγέτης, πρέπει και να φέρεσαι ως ηγέτης

Νότιγχαμ Φορεστ: Με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών βάζει πλώρη για τίτλους – Τι γράφουν οι Times

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι μαρτυρίες των γειτόνων – Ο δράστης έμεινε για ώρα δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του πριν αυτοκτονήσει

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:12
Exit mobile version