search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Σοκ στην Κύπρο: Περιέλουσε τρεις ανθρώπους με βενζίνη και τους έβαλε φωτιά – Νεκρός ο δράστης και ένας 79χρονος (Photos)

08.06.2022 15:24
kipros_new

Συναγερμός στην Κύπρο έπειτα από πληροφορία ότι άνδρας εισήλθε σε οικία, περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη τρία άτομα και ακολούθως έβαλε φωτιά και εγκατέλειψε το σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος δράστης του φονικού, εισήλθε το πρωί της Τετάρτης (8/6) στην οικία ηλικιωμένων θείων του, περιέλουσε τους παρευρισκόμενους με βενζίνη και τους έβαλε φωτιά.

Από τη φωτιά, έχασε τη ζωή του ηλικιωμένος άνδρας 79 ετών, ενώ η σύζυγος και η γειτόνισσα, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δυο γυναίκες ακολούθως, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να νοσηλευθούν στην κλινική εγκαυμάτων.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου απέκλεισαν την περιοχή ενώ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ο οποίος διέφυγε. 

Λίγο αργότερα, ο 59χρονος δράστης εντοπίστηκε νεκρός από την Αστυνομία, έξω από το όχημά του. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση Παναγιωτόπουλου στις ΕΔ για τις διαρροές: «Δεν έχει νόημα η αντικατασκοπεία αν τα επιτελεία είναι ελβετικό τυρί»

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Δύο φορές πυροβόλησε την 59χρονη ο σύζυγός της – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν αφαιρέσουμε τον φόρο από τα καύσιμα, δεν θα πληρώσουμε συντάξεις! Σας αρέσει;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50