search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:07
MENU CLOSE

Stranger Things: Το «ευχαριστώ» της Κέιτ Μπους στους θαυμαστές της σειράς για την εκτόξευση του “Running Up That Hill” μετά από 40 χρόνια

08.06.2022 16:54
stranger-things-new-1

Ενθουσιασμένη και ευγνώμων που βλέπει το τραγούδι της του 1985, «Running Up That Hill» να γίνεται ξανά επιτυχία, δήλωσε η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κέιτ Μπους, αφού επιλέχθηκε από τους δημιουργούς της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Stranger Things» και ακούγεται στο πρώτο μέρος της 4ης σεζόν.

«Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το πρώτο μέρος του νέου κύκλου της φανταστικής, συναρπαστικής σειράς “Stranger Things” κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix», έγραψε η τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα της.

«Περιλαμβάνει το τραγούδι “Running Up That Hill” στο οποίο δίνεται μια εντελώς νέα πνοή από τους νεαρούς θαυμαστές που αγαπούν τη σειρά – τη λατρεύω κι εγώ! Χάρη σε αυτή το “Running Up That Hill” κυκλοφορεί στα charts στον κόσμο και βρίσκεται στο βρετανικό chart στο Νο.8. Είναι όλα πραγματικά συναρπαστικά! Ευχαριστώ πολύ όσους υποστήριξαν το τραγούδι. Περιμένω με κομμένη την ανάσα για το υπόλοιπο της σειράς τον Ιούλιο», αναφέρει, με την πλατφόρμα του Netflix να αναδημοσιεύει το μήνυμα της Μπους.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη επιτυχία του 1985 «Running Up That Hill (A Deal with God)» της Kate Bush εκτοξεύθηκε σε streams παγκοσμίως φτάνοντας εύκολα τη Νο.1 θέση των charts του iTunes.

Την ίδια εντυπωσιακή άνοδο είχε και στο Spotify, με την υπηρεσία να ανακοινώνει άνοδο 153% στα streams και το κομμάτι να γίνεται «ο μεγαλύτερος κερδισμένος στο παγκόσμιο Spotify chart».

Η επιτυχία της Bush ακούγεται στο πρώτο επεισόδιο του Stranger Things 4, αλλά και σε άλλες σκηνές στα επόμενα επεισόδια, με σημαντικότερη την τελευταία σκηνή του 4ου επεισοδίου, που βρίσκεται το επίκεντρο η Μαξ (Σέιντι Σινκ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τέταρτη σεζόν της σειρά έχει κάνει πάταγο, καθώς βρίσκεται στο Νο.1 της trending λίστας του Netflix από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31