search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:25
MENU CLOSE

«Stranger Things»: Η τέταρτη σεζόν… απογείωσε στα streams επιτυχία της Kate Bush από το 1985 (videos)

31.05.2022 16:58
stranger-things-new-1

Πάταγο έχει κάνει η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things», καθώς βρίσκεται στο Νο.1 της trending λίστας του Netflix από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Ωστόσο πέρα από τις προβολές, η σειρά φαντασίας έχει… απογειώσει και τα μουσικά κομμάτια που συνθέτουν το soundtrack του τέταρτου κύκλου.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη επιτυχία του 1985 «Running Up That Hill (A Deal with God)» της Kate Bush γνωρίζει εκ νέου την επιτυχία, αφού εκτοξεύθηκε σε streams παγκοσμίως φτάνοντας εύκολα τη Νο.1 θέση των charts του iTunes.

Την ίδια εντυπωσιακή άνοδο είχε και στο Spotify, με την υπηρεσία να ανακοινώνει άνοδο 153% στα streams και το κομμάτι να γίνεται «ο μεγαλύτερος κερδισμένος στο παγκόσμιο Spotify chart».

Η επιτυχία της Bush ακούγεται στο πρώτο επεισόδιο του Stranger Things 4, αλλά και σε μερικές άλλες σκηνές στα επόμενα επεισόδια, με σημαντικότερη την τελευταία sequence του 4ου επεισοδίου.

Δείτε τη σκηνή (spoiler):

Πέρα από το «Running Up That Hill», ακούγονται μεταξύ άλλων τα «Rock Me Amadeus» των Falco, ένα cover του «California Dreamin’» των Beach Boys, το «You Spin Me Round (Like a Record)» των Dead Or Alive, το «Detroit Rock City» των Kiss και το «Psycho Killer» των Talking Heads.

Διαβάστε επίσης:

Σκάι: Αρχίζει και οριστικοποιείται η πρωινή ζώνη για την επόμενη σεζόν

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1: Διέκοψαν το Πρωινό – Εγκατέλειψαν όλοι το στούντιο (Videos)

Χριστίνα Σούζη στο topontiki.gr : «Ο κακός μας ο καιρός είναι εκείνος που δεν προέβλεψα σωστά» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22