search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Release Athens 2022: O Peter Murphy των Bauhaus πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε εκνευρισμένος από τη σκηνή (Video)

09.06.2022 17:31
bauhaus-new

Σύξυλους άφησε τόσο το κοινό όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ο τραγουδιστής και περφόρμερ της θρυλικής goth μπάντας των 80’s, των Bauhaus, στην πρώτη μέρα του πολυήμερου φεστιβάλ Release Athens που πραγματοποιείται και φέτος στην Πλατεία Νερού.

Ο Peter Murphy – γνωστός για την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του – αντιμετώπισε από νωρίς προβλήματα με το ασύρματο μικρόφωνό του, γκρινιάζοντας επανειλημμένα στους ηχολήπτες για την κακή ποιότητα του ήχου και τη διακοπή στη μετάδοση της φωνής. Επιπλέον, φαινόταν σαν η μπάντα να μην ήταν καθόλου συντονισμένη.

Πράγματι, όσοι ήταν κοντά στη σκηνή μπορούσαν να ακούσουν τον ήχο από τα φωνητικά του Muphy να επιστρέφουν στο μόνιτορ με καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος καθώς ο τραγουδιστής ήταν συνεχώς πίσω στα beat.

Ο Murphy, εξαπολύοντας επίθεση σε κάποιον «Graig» λέγοντας «πώς είναι δυνατόν, επί δύο μήνες, κάθε βράδυ κάνουμε αυτή τη δουλειά…» ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα. Το ζήτημα όμως παρέμεινε, μεγαλώνοντας τον εκνευρισμό του και ζητώντας να προχωρήσουν στο playlist με άλλο τραγούδι από το προγραμματισμένο. Εκεί σημειώθηκε μια δημόσια διαφωνία μεταξύ Murphy και του κιθαρίστα Daniel Ash πάνω στη σκηνή.

Την πρώτη καληνύχτα την είπε στο κοινό ο τραγουδιστής των Bauhaus σχετικά νωρίς ωστόσο φαίνεται πως πείστηκε να ξαναβγεί.

Στη συνέχεια όμως , ενώ τραγουδούσε το Ziggy Stardust του David Bowie, ο Peter Murphy, πέταξε κάτω το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή δείχνοντας τον ηχολήπτη και φωνάζοντας “this is your fault” (αυτό είναι δικό σου λάθος). Το τραγούδι ολοκλήρωσε, τραγουδώντας το ο κιθαρίστας, τα φώτα άναψαν με το κοινό να αποχωρεί εκνευρισμένο.

Προβλήματα όμως στον ήχο υπήρξαν και κατά την εμφάνιση των Jesus and Mary Chain αλλά και στους Deus, με κάποια γκρίνια από την πλευρά των συγκροτημάτων χωρίς όμως να αφήσουν τα ζητήματα αυτά να χαλάσουν το πάρτι.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ: Το κοινό του τον ακολουθεί παντού – Η ανταπόκριση του ηθοποιού και η ασφάλεια που δεν τον αφήσει σε ησυχία (Video)

Κακοκαιρία «Genesis»: Αναμένονται ακραία φαινόμενα – Ισχυρή σύσταση στους πολίτες από την Πολιτική Προστασία

Αγίου Πνεύματος: Ποιες υπηρεσίες θα είναι κλειστές, πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33