search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Το κοινό του τον ακολουθεί παντού – Η ανταπόκριση του ηθοποιού και η ασφάλεια που δεν τον αφήσει σε ησυχία (Video)

09.06.2022 16:33
depp-345-new

Όλο και μεγαλώνει το κοινό του Τζόνι Ντεπ, ιδιαίτερα μετά τη νίκη του στη δίκη με την Άμπερ Χερντ, κάτι που φαίνεται να απολαμβάνει και ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συνηθίσει να ακολουθείται από ουρές θαυμαστών, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή του για να ανταλλάξουν μια κουβέντα μαζί του ή να βγάλουν μια φωτογραφία.

Κάθε του εμφάνιση συνοδεύεται από ένα πλήθος θαυμαστών, που κρατούν κινητά στα χέρια τους, κάμερες ή ακόμα και αντικείμενα που θέλουν να του χαρίσουν. Ο ίδιος βέβαια, φροντίζει πάντα να αντιμετωπίζει το κοινό του με ευγένεια και σεβασμό, ενώ δεν στερεί από κανέναν τη δυνατότητα να του μιλήσει ή να βρεθεί κοντά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του «φαινομένου» ήταν η πρόσφατη εμφάνισή του έξω από το «The Grand Hotel Birmingham» στην Αγγλία.

Μάλιστα, η ασφάλεια τον πήρε κυριολεκτικά «σηκωτό» για να τον προστατεύσει από τις ορδές των θαυμαστριών που τον ακολουθούν από τότε που έληξε η πολύκροτη δίκη.

Κι ο ίδιος όμως, δεν φάνηκε να θέλει να αποφύγει τους φαν του, που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο με μόνο σκοπό να τον δουν -έστω και από μακριά.

Ενώ δύο σωματώδεις άνδρες τον κρατούν από τα δύο χέρια και ετοιμάζονται να τον συνοδεύσουν μέσα στο ξενοδοχείο για την προγραμματισμένη ξενάγηση που είχε, εκείνος κατάφερε να «ξεγλιστρήσει» το ένα του χέρι και να χαιρετήσει το πλήθος που ήταν εκεί.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία «Genesis»: Αναμένονται ακραία φαινόμενα – Ισχυρή σύσταση στους πολίτες από την Πολιτική Προστασία

Αγίου Πνεύματος: Ποιες υπηρεσίες θα είναι κλειστές, πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Απάντηση Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: Σταματήστε τις προκλήσεις, δεν μπορείτε να πλήξετε την κυριαρχία μας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:46