search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα συγκινητικά λόγια στον γιο της που έδωσε Πανελλήνιες

10.06.2022 19:46
papadimitriou_doretta

Ένα συγκινητικό μήνυμα στο γιο της έστειλε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή το γεγονός ότι έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις

«Τώρα ξεκινούν όλα. Παιδί μου, πόσο περήφανη είμαι για σένα», έγραψε μεταξύ άλλων, στη δημοσίευση που έκανε η ηθοποιός

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων για φέτος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έστειλε το δικό της μήνυμα στον γιο της, ο οποίος ήταν ένας από τους φετινούς εξεταζόμενους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου αγκαλιάζει τον γιο της και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε όσα θα ήθελε να ακούσει κάθε μαθητής, που έδωσε εξετάσεις.

«Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα. Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, να θυμάστε ότι πολλές φορές η ζωή έχει για εμάς υπέροχα σχέδια, που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε σκεφτεί ή φανταστεί ! Τώρα ξεκινούν όλα. Παιδί μου, πόσο περήφανη είμαι για σένα! Πόσο Σ´αγαπώ! Και πόσο δεν εξαρτάται αυτό από βαθμούς κ σωστές απαντήσεις .. Σ´ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι ! Είσαι σπουδαίος!», έγραψε συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μουτίδου: Το εργασιακό μπούλινγκ και η αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο

Γιάννης Βούρος για Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Γυρίσαμε μία από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης» (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο της τραγουδίστριας και το… χάος πριν από το πάρτι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31