search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο της τραγουδίστριας και το… χάος πριν από το πάρτι (video)

10.06.2022 15:47
spears_new
credit: Instagram/@britneyspears

Με λαμπρούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Μαντόνα, η Πάρις Χίλτον και η Ντονατέλα Βερσάτσε, έγινε ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι στην Καλιφόρνια, παρά το χάος που προκάλεσε πριν από τον γάμο ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι έφυγαν από την γαμήλια τελετή με μία λευκή Ρολς Ρόις, που στο πίσω μέρος υπήρχε η επιγραφή «Just Married (νιόπαντροι)» και ήταν στολισμένη με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα. Η νύφη φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ο γαμπρός ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε τα ονόματά τους «Britney and Sam».

Η 40χρονη προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της από την αδιακρισία των φωτογράφων καθώς αποχωρούσε από το γαμήλιο πάρτι, ενώ αντίθετα ο 28χρονος γαμπρός έδειχνε ευδιάθετος μπαίνοντας στην Ρολς Ρόις με τα δερμάτινα καθίσματα.

Το ζευγάρι πέρασε τη μέρα του γάμου ανάμεσα σε φίλους, πριν αναχωρήσει από την πολυτελή έπαυλη στο Thousand Oaks για το ταξίδι του μέλιτος. Η αξία της βίλας όπου θα μείνουν μετά το ταξίδι του μέλιτος, την οποία αγόρασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2015, ανέρχεται σε 7,4 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλα είναι ιταλικού στυλ, με πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια και απλώνεται σε περίπου 4.000 τετραγωνικά μέτρα.

Το χάος πριν από το πάρτι

Αν και όλα τελείωσαν ομαλά, το γαμήλιο πάρτι άρχισε περιπετειωδώς. Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ κατάφερε να διαφύγει από την πρώτη γραμμή ελέγχου που είχαν οι άνδρες ασφαλείας της τραγουδίστριας και μπήκε στην αυλή της έπαυλης, φωνάζοντας: η Μπρίτνεϊ «είναι η πρώτη και μοναδική γυναίκα μου».

Την σκηνή έγραφε ο ίδιος στο κινητό του και έκανε live μετάδοση στο Instagram. Τον σταμάτησαν όμως οι άνδρες ασφαλείας, τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, με συνέπεια να καταλήξει  στο κρατητήριο.

Η Σπίαρς και ο Αλεξάντερ ήταν φίλοι από την παιδική ηλικία και παντρεύτηκαν το 2004, αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 55 ώρες.

Έτσι τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για βανδαλισμό και προσβολή ιδιωτικού χώρου. Ο δικηγόρος της Σπίαρς δήλωσε ότι «εργάζεται προσωπικά με την αστυνομία για να εξασφαλίσει ότι ο Τζέισον Αλεξάντερ θα διωχθεί για την επιθετική συμπεριφορά του».

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο ήταν να μοιραστώ τη σκηνή με τη Σακίρα» (Photos/Video)

Πετράκος για Τράγκα: Χορέψτε τώρα κοτούλες, πάνω από το φρέσκο χώμα! Σας νίκησε…

Τα «καρφιά» της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:04