search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Φρανσουά Ολάντ: Βέρα στο δεξί στα 67 του – Παντρεύτηκε την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ

08.06.2022 15:46
olant-gamos-124-new

Τελικά έβαλε την … κουλούρα! Ή για να ακριβολογούμε, έβαλε την υπογραφή του. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος αποκατέστησε την επίσημη αγαπημένη του, Ζυλί Γκαγιέ και μάλιστα της έκανε τον γάμο ως δώρο γενεθλίων.

Ο Φρανσουά Ολάντ και η Ζυλί Γκαγιέ παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο στο δημαρχείο της Τιλ, στην Κορέζ.  Ήταν ένας γάμος «ιδιωτικός», όπως γράφει η εφημερίδα La Montagne. Παρόντες μόνον τα δύο παιδιά της Γκαγιέ από τον πρώτο γάμο της και ο δήμαρχος της πόλης και  φίλος του πρώην προέδρου, που έγινε και κουμπάρος, ο Μπερντάρ Κομπέ. Μάλιστα ο Κομπέ έγινε δήμαρχος το 2008 διαδεχόμενος τον Φρανσουά Ολάντ.

Η 50χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ο 67χρονος πρώην πρόεδρος ήταν κατά πως αρμόζει στην περίσταση κοστουμαρισμένος, χαλαρός και χαμογελαστός.

Στις 3 Ιουνίου η Γκαγιέ είχε γενέθλια. Το δώρο  που της έκανε ο Ολάντ ήταν το καλύτερο: το δαχτυλίδι του γάμου…

Κρατούσε χρόνια αυτή η σχέση

Για χάρη της ο Ολάντ είχε σκανδαλίσει το προεδρικό μέγαρο το 2014, όταν το περιοδικό Closer  αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος απατούσε την ανεπίσημη πρώτη κυρία, την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ και πήγαινε νύχτα με ένα σκουτεράκι στα ραντεβού με την ηθοποιό.

Ο Φρανσουά άφησε στα κρύα του λουτρού την Βαλερί για τα μάτια της Ζυλί, την οποία τελικά παντρεύτηκε ύστερα από οκτώ χρόνια κι έγινε γαμπρός στα 67 του για πρώτη φορά.

Η Ζυλί Γκαγιέ και ο Φρανσουά Ολάντ είχαν αγοράσει ένα σπίτι έξω από την Τιλ, το 2018 και εκεί περνούσαν αρκετές εβδομάδες. Το ζευγάρι κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα τις ιδιωτικές στιγμές, αλλά πριν από δύο χρόνια το Paris Match είχε δημοσιεύσει μία πολύ ωραία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, όπου η ηθοποιός ήταν στην πλάτη του πρώην προέδρου και τον αγκάλιαζε στη μέση, ακουμπώντας  τρυφερά το κεφάλι της στον ώμο του.

Η παρεξήγηση με την Μπριζίτ Μακρόν

Ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με το  δημοσίευμα του Paris Match είχε γίνει μεγάλο θέμα γιατί η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, απέκλεισε την Ζυλί Γκαγιέ από ένα πάρτι στο προεδρικό μέγαρο, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αντί της Γκαγιέ η κυρία Μακρόν έστειλε πρόσκληση στην Βαλερί Τριερβελέρ, την πρώην αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ. Η Γκαγιέ διαμαρτυρήθηκε με μία επιστολή σε έντονο ύφος προς την Μπριζίτ Μακρόν, την οποία –με την ευκαιρία- επέκρινε και επειδή απείλησε ότι θα κόψει τη δημόσια επιχορήγηση του Γαλλο-Αμερικανικού ιδρύματος που έχει ιδρύσει ο Φρανσουά Ολάντ.

Το  πάρτι της κυρίας Μακρόν ήταν προς τιμή των πρώην πρώτων κυριών. Γι αυτό προσκάλεσε την Βαλερί Τριερβελέρ. Όμως ο Φρανσουά Ολάντ είχε διακόψει την σχέση του με την δημοσιογράφο και μάλιστα «είχε σπιτώσει» την Ζυλί στο προεδρικό μέγαρο, όπου έμεινε μέχρι που τον διαδέχτηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, το 2017.

Στο περίφημο αυτό πάρτι είχε προσκληθεί η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, που ήταν πρόεδρος από το 2007 ως το 2012 και η Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφος του Ολάντ από το 2007 μέχρι το 2014, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Ολάντ είχε ερωτευθεί την  Ζυλί.

Λέγεται πως η Ζυλί Γκαγιέ είναι τόσο θυμωμένη με την Μπριζίτ Μακρόν «που δεν αντέχει να την δει» και για αυτό δεν παρέστη στην κηδεία του πρώην προέδρου, Ζακ Σιράκ.

Γιατί ο Ολάντ ήταν κατά του γάμου

Ο Φρανσουά Ολάντ δεν ήταν «φαν» του γάμου, όπως έγραψε στο βιβλίο της «Take care if I love you», η Μπέσμα Λαχούρι, καθώς πίστευε πως «ο γάμος είναι φυλακή»,  αλλά τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

«Στην παιδική του ηλικία ονειρευόταν ότι η μητέρα του έφευγε από τα δεσμά του πατέρα του, που ήταν ένας σκληρός άνθρωπος και έκανε δυστυχισμένα τα παιδιά του και την γυναίκα του», λέει ο δημοσιογράφος Σερζ Ραφί.

Αλλά τα παιδικά τραύματα ξεχάστηκαν, κύλησε  ο χρόνος, ήρθε ο καιρός και ο Φρανσουά ντύθηκε γαμπρός!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανέμελες στιγμές στη Μύκονο – Παιχνίδια στον αέρα με τον γιο του (Video)

Εύη Βατίδου: Δείχνει το πρόσωπό της μετά το μπότοξ – «Είναι σαν με τσίμπησε μια σκνίπα» (Video)

Χρήστος Χολίδης: Αυτό που πέρασα με τον κορωνοϊό ήταν απαράδεκτο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:10