search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Η κυρία Σιράκ συμπαραστέκεται στην Τριερβελέρ

22.01.2014 13:55
Η κυρία Σιράκ συμπαραστέκεται στην Τριερβελέρ - Media

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Europe 1, η κυρία Σιράκ, 80 χρόνων σήμερα,  χαρακτήρισε «αρκετά σκληρή» την τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ. Αποκάλυψε επίσης ότι έστειλε «λίγες λέξεις» υποστήριξης στην Βαλερί…

 
Μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος δεν θέλει να έχει «επίσημη» κυρία πλάι του, τουλάχιστον προς το παρόν, ο γαλλικός Τύπος ωστόσο δεν αφήνει τον Φρανσουά Ολάντ ήσυχο!
 
Στο θέμα παρενέβη σήμερα μία τέως πρώην κυρία, η Μπερναντέτ Σιράκ, προφανώς καθ ύλην αρμόδια, αφού και σύζυγος προέδρου υπήρξε αλλά και ο Ζακ Σιράκ δεν «καθόταν ήσυχος» στο Μέγαρο των Ηλυσίων…
 
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Europe 1, η κυρία Σιράκ, 80 χρόνων σήμερα,  χαρακτήρισε «αρκετά σκληρή» την τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ.
 
Είπε επίσης πως είναι «αρκετά σκληρό» να είσαι προεδρική σύζυγος…
 
«Μου άρεσε (…), αλλά είχα την τύχη να είμαι 18 χρόνια η γυναίκα του δημάρχου του Παρισιού, 4 χρόνια η γυναίκα του πρωθυπουργού, 10 χρόνια η γυναίκα ενός υπουργού…».
 
Η Μπερναντέτ Σιράκ διευκρίνισε πως έστειλε «λίγες λέξεις» υποστήριξης στην Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύθηκε επί οκτώ ημέρες μετά το σοκ της αποκάλυψης μιας σχέσης ανάμεσα στον πρόεδρο και μια ηθοποιό και εξακολουθεί να αναρρώνει σε μια προεδρική κατοικία κοντά στα ανάκτορα των Βερσαλιών.
 
«Ελπίζω ότι είναι απλώς μια στιγμή κόπωσης», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι της είπε πως «συμμετέχει στη θλίψη της» και πως πιστεύει ότι «είναι βέβαιο πως όλα αυτά θα τακτοποιηθούν πολύ γρήγορα».
 

Όσο ήταν ένοικος του προεδρικού μεγάρου των Ηλυσίων, η Μπερναντέτ Σιράκ είχε αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την ευρέως διαδεδομένη φήμη του συζύγου της στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Σε ένα βιβλίο-συνομιλία το οποίο κυκλοφόρησε το 2007, ο Ζακ Σιράκ είχε παραδεχθεί πως «δεν απεχθανόταν τις γυναίκες», αλλά επισήμανε πως ήταν υπερβολική η διατύπωση της συζύγου του ότι «με τις γυναίκες, δεν είχε σταματημό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:15