search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της (videos)

10.06.2022 10:58
BritneySpears

Γάμος χωρίς απρόοπτα δεν γίνεται, πόσο μάλλον όταν ο γάμος είναι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε… απρόσμενες επισκέψεις, καθώς ο πρώην σύζυγός της, Τζέισον Αλεξάντερ, αποφάσισε να της… χαλάσει τη μέρα, εισβάλοντας στην έπαυλη που γινόταν ο γάμος, στην Καλιφόρνια.

Μάλιστα, μετέδωσε και live την εισβολή του στο Instagram:

Τελικά, το μόνο που κατάφερε ο 40χρονος ήταν να συλληφθεί από την αστυνομία της Ventura και να του απαγγελθούν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με τους φρουρούς ασφαλείας της Σπίαρς.

Ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας δήλωσε ότι «συνεργάζεται προσωπικά με το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσει ότι ο κ. Αλεξάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις κυρώσεις που προβλέπονται».

«Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Βεντούρα για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους», δήλωσε ο Ρόζενγκαρτ, στο TMZ.

Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του αρχικά ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».

Ο Αλεξάντερ και η Σπίαρς παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Στο 10λεπτο live βίντεο στο Instagram, ο Αλεξάντερ φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας της Σπίαρς, καθώς καταγράφει τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

Να σημειωθεί πως ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε κανονικά. Η 40χρονη και ο 28χρονος είναι πλέον σύζυγοι, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη «Usa Today».

Διαβάστε επίσης:

Τα «καρφιά» της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις» (Video)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πουλούσε περιοδικό των αστέγων στους δρόμους του Λονδίνου και διέθετε και…POS!

Τζόνι Ντεπ: Το κοινό του τον ακολουθεί παντού – Η ανταπόκριση του ηθοποιού και η ασφάλεια που δεν τον αφήσει σε ησυχία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06