search
ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 07:19
MENU CLOSE

Εξελίξεις στην υπόθεση της Καλλιθέας: Στα χέρια της αστυνομίας η σύντροφος του μαχαιρωμένου 60χρονου

11.06.2022 22:45
astynomia

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η σύντροφος του 60χρονου που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιακή χώρα, σε διαμέρισμα της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Η σύντροφος του 60χρονου μπήκε από την αρχή στο κάδρο των υπόπτων, καθώς κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της έπεσε σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο 60χρονος πήγε τραυματισμένος στο διαμέρισμα, όμως οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος στη γύρω περιοχή, παρά μόνο μέσα σε αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού. Σημειώνεται πως ο 60χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Επιχείρηση διάσωσης δεκάδων μεταναστών (Video)

Σέρρες: H ιστορία της ηλικιωμένης που κάλεσε την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια να πιει νερό (Photos & Video)

Κακοκαιρία Genesis: Περισσότερες από 290 κλήσεις στην Πυροσβεστική – Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 07:14