search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:16
MENU CLOSE

Σέρρες: H ιστορία της ηλικιωμένης που κάλεσε την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια να πιει νερό (Photos & Video)

11.06.2022 20:03
serres

Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στις Σέρρες, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφώνησε στο 100 και ζήτησε τη βοήθεια της Άμεσης Δράσης για να πιει λίγο νερό, καθώς δυσκολεύεται να μετακινηθεί λόγω κινητικών προβλημάτων.

Οι αστυνομικοί Παναγιώτης Μοσχίδης, υπαρχυφύλακας του Α.Τ. Βισαλτίας και Παναγιώτης Μαμούδης, Αρχιφύλακας, ήταν οι αστυνομικοί που το απόγευμα της Κυριακής (5/6), όπου το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές έφτασε και τους 37 βαθμούς Κελσίου, δέχθηκαν το τηλεφώνημα που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η γυναίκα ήταν ανήμπορη, σε ένα καροτσάκι χωρίς να μπορεί να κινηθεί και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών χρειαζόταν να πιει λίγο κρύο νερό. Αφού πήραν μπουκαλάκια με νερό από το ψυγείο της υπηρεσίας και λίγο παγωτό έσπευσαν στο χωριό, μεταβαίνοντας στο σπίτι της γυναίκας.

Τα όσα άκουσαν και είδαν οι δύο αστυνομικοί που έσπευσαν σε βοήθεια της κυρίας Άννας, ήταν συγκλονιστικά. Η κυρία Άννα έχασε πριν λίγο καιρό τον αδελφό της που έμενε κοντά της και αυτό το διάστημα τη φροντίζει για κάποιες ώρες η ανιψιά της.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Genesis: Περισσότερες από 290 κλήσεις στην Πυροσβεστική – Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Χανιά: Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκε φοιτητής

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:16