search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Κώστας Μπακογιάννης: Συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανήμερα της επετείου του 1987

14.06.2022 21:21
giannakis- mpakogiannis76-new

Ανήμερα της «χρυσής» επετείου του ελληνικού μπάσκετ στις 14/06/1987 όπου η Ελλάδα πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το έπος του 1987, αλλά και για κοινές μπασκετικές δράσεις που μπορεί να γίνουν στις γειτονιές της πρωτεύουσας.

Η ανάρτηση Μπακογιάννη στο facebook

«Όλοι θυμόμαστε που ήμασταν εκείνο το βράδυ πριν από 35 χρόνια, όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι υπόλοιποι ήρωες της ομάδας του ‘87 σήκωναν στα χέρια τους ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα με τον «Αρχηγό» μιλήσαμε για όλα και για τις ευκαιρίες που έχουν οι μπασκέτες της Αθήνας να βγάλουν ξανά πρωταθλητές», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Πιο πιθανό να τα βρουν ο Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, παρά η κυβέρνηση με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα (Video)

ΔΗΜΑΡ: Καταργείται το κόμμα που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης – Πώς θα αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα γραφεία

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42