search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:36
MENU CLOSE

ΔΗΜΑΡ: Καταργείται το κόμμα που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης – Πώς θα αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα γραφεία

14.06.2022 06:00
dimar54-new

Στις διαδικασίες ανασύνθεσης και κατάργησης των οργάνων προχωράει η Δημοκρατική Αριστερά.

Το κόμμα που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης το 2010 και συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά περνάει στην ιστορία μιας και τα όργανα αποφάσισαν την πλήρη ενσωμάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τα όργανα αποφάσισαν να ενταχθούν «ψυχή και σώμα» στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα αποχώρησαν και άλλα όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος βρίσκονται κοντά στην ηγεσία του κόμματος.

Από την 1η Ιουνίου το κόμμα ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει με τα τελευταία γραφειοκρατικά να απομένουν. Ωστόσο, υπάρχουν τα γραφεία στην Αγίου Κωνσταντίνου. Τρεις όροφοι που μίσθωνε το κόμμα τώρα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα εκμεταλλευτεί τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ.

Ο βασικός λόγος της αξιοποίησης δεν είναι άλλος από την μεγάλη αίθουσα που έχει το κόμμα. Εκεί μπορούν να γίνονται συνεδριάσεις οργάνων, ημερίδες, ειδικές παρουσιάσεις ή Συνεντεύξεις Τύπου. Τέτοια αίθουσα δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν οι σκέψεις να μετακινηθεί στην Αγίου Κωνσταντίνου και το «Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς». Παράλληλα θα δοθούν κάποια γραφεία και σε στελέχη ή συνδικαλιστικές οργανώσεις του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «αντίο» στη Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα – «Χάνω μία ξεχωριστή φίλη»

Άγγελος Συρίγος: Έσωσε Ιταλό λουόμενο στη Λευκάδα

ΠΑΣΟΚ: Πώς είδαν τον «διορισμό» του Βενιζέλου στην Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης από τον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:36