search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:32
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Μυστήριο με τον θάνατο της 22χρονης αθλήτριας – Στο επίκεντρο των ερευνών το smartwatch

15.06.2022 15:41
tartan_new
credit: pixabay

Η κοινωνία της Κομοτηνής είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο μίας 22χρονης αθλήτριας, φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα κατέρρευσε στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιούπολης κατά τη διάρκεια προπόνησης. Εντοπίστηκε στον χώρο του σταδίου από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν εκεί τυχαία, οι οποίοι της έκαναν και ΚΑΡΠΑ.

Η άτυχη 22χρονη μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο επίκεντρο των ερευνών το smartwatch

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports.gr, η 22χρονη αθλήτρια φορούσε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα, παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληττε την ώρα εκείνη την Κομοτηνή και η οποία επίσης ερευνάται μήπως έχει σχέση με τον αιφνιδιαστικό θάνατό της.

Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του ακρίβους χρόνου θανάτου και κυρίως της αιτίας.

Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Η Γ.Σ., όπως είναι τα αρχικά του ονόματός της, στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο από την πόλη της καταγωγής της για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων, καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Πληροφορίες του thrakisports.gr αναφέρουν πως παρόλο που είχε συζητήσει -όταν πέρασε στην Κομοτηνή- τη μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή του εντοπισμού της.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις χθεσινές πλημμύρες

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 6 Ιουλίου η επόμενη δικάσιμος – Να βγει από τη φυλακή ζήτησε ο Λαγός- Η αντίδραση της εισαγγελέως

Αρπαγή βρέφους στην Ηλεία: Συνελήφθη ο πατέρας, επέστρεψε στη μητέρα του το μωρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:29