search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Παγκράτι: Το χρονικό της ασύλληπτης τραγωδίας – Πώς η 36χρονη μητέρα βρέθηκε στο κενό (Video)

15.06.2022 09:59
pagrati_balkoni

Σοκαρισμένη από τον αναπάντεχο θάνατο της 36χρονης μητέρας δύο παιδιών είναι η γειτονιά στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Η νεαρή γυναίκα, από την μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από το μπαλκόνι στον 3ο όροφο και από ύψος 15 μέτρων.

Σε κατάσταση σοκ είναι και η γειτόνισσα της 36χρονης, στην πολυκατοικία της οδού Αττάλου 5 στο Παγκράτι, από το διαμέρισμα της οποίας η νεαρή μητέρα επιχείρησε μέσω του μπαλκονιού να περάσει στο δικό της διαμέρισμα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα ετοιμαζόταν να πάει στον σύζυγό της στην Νάξο όπου τους περίμενε για να κάνουν διακοπές.

Είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες και τα πράγματα των δύο μικρών της παιδιών ηλικίας και πήγε στο αυτοκίνητο της μαζί με μια θεία της.

Όταν μπήκαν όλοι στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποίησε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου να την πάρει.

Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της να ανοίξει την πόρτα, για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το διαμέρισμα της και αγχώθηκε.

Τότε χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας και της ζήτησε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της και να βγει στο δικό της.

Όμως η 36χρονη παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων χάνοντας την ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είχε στο παρελθόν πηδήξει ξανά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πατέρας χτύπησε ανελέητα την κόρη του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Μπεκατώρου για την αθώωση προπονητή ιστιοπλοΐας για βιασμό: «Μαύρη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα» (Video)

Θεσσαλονίκη: Με σκούπες και φτυάρια καθαρίζουν τους δρόμους – «Βούλιαξε» η πόλη από τη χθεσινή κακοκαιρία (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:14