search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Netflix: Το Squid Game γίνεται ριάλιτι – 456 παίκτες διεκδικούν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης (Video)

15.06.2022 12:10
squid-game-new

Αποτελεί τη δημοφιλέστερη σειρά του Netflix όλων των εποχών, κατορθώνοντας να προβληθεί περισσότερες από 1,65 δισεκατομμύρια ώρες στις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της.

Ο λόγος, φυσικά, για το Squid Game, τη σειρά που πλέον δε θα είναι μόνο ένα μυθιστορηματικό τηλεοπτικό σόου, αλλά «ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ριάλιτι που υπήρξε ποτέ»

Με τον τίτλο “Squid Game: The Challenge ο εν λόγω διαγωνισμός καλεί 456 παίκτες να αναμετρηθούν, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 4,37 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο διαγωνισμός ριάλιτι θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια με παιχνίδια που θα είναι εμπνευσμένα από το αρχικό σόου και σίγουρα με νέες προσθήκες, όπως επισημαίνει η Netflix.

Η Mr Beast, ένας από τους κορυφαίους δημιουργους του YouTube στις ΗΠΑ, υλοποίησε μία ιδέα βασισμένη στη σειρά αυτή χρησιμοποιώντας παιγνίδια της νοτιοκορεατικής τηλεοπτικής σειράς, όπως το “Red Light, Green Light”.

Αν και δεν συμπεριέλαβε τη διάσταση του θανάτου, προσάρμοσε και στους 456 παίκτες, μια συσκευή που μιμείται έναν πυροβολισμό τη στιγμή που ένας παίχτης αποκλείεται από το παιχνίδι.

Το σόου ριάλιτι της Netflix θα κινηματογραφηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μέχρι στιγμής, επιλέγει μόνο παίκτες που μιλούν αγγλικά. Η ανακοίνωση έγινε λίγες ημέρες μετά την ανανέωση της τηλεοπτικής σειράς για μία δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Το Mega… γηροκομεί τον Ηλία Ψινάκη

Πορτοσάλτε: Ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» στον Κοτζιά και μετά του «την είπε» στο Twitter (video)

Άγριες Μέλισσες: Ένας ακόμη θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:46