search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:57
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» στον Κοτζιά και μετά του «την είπε» στο Twitter (video)

15.06.2022 10:12
portosalte_gazakia

Για τα γκαζάκια που άγνωστοι τοποθέτησαν χθες τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στα Βριλήσσια, μίλησε και πάλι ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ευχαρίστησε κόσμο και δημοσιογράφους για το κύμα συμπαράστασης όπως είπε.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι «είμαστε υποχρεωμένοι να μην αλλοιώσουμε να μην διαστρεβλώσουμε τα δεδομένα της είδησης. Είναι αυτά που βλέπεις και οφείλεις να αναφέρεις» πρόσθετοντας παράλληλα ότι «η γνώμη εκφράζεται ελεύθερα».

Στη συνέχεια μιλώντας για την τρομοκρατία στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη «17 Νοέμβρη» έκανε λόγο για «καθίκια» ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου ισχυρίστηκε ότι υπήρχε «πολιτικό χάιδεμα συντηρούσε την κατάσταση αυτή για δεκαετίες, τώρα έχουν μείνει οι ουρές».

«Ήταν λάθος το tweet για τον Κοτζιά…»

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε συγγνώμη για το απαράδεκτο tweet που είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2018 σε βάρος του Νίκου Κοτζιά όταν εκείνος δεχόταν απειλές και… σφαίρες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Νίκος Κοτζιάς ήταν μεταξύ εκείνων που καταδίκασαν τη χθεσινή επίθεση στο σπίτι του Πορτοσάλτε γράφοντας: «Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι Άρη Πορτοσάλτε. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε 1000 απειλητικές επιστολές και εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα:”των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού απλά έκανα το καθήκον μου».

Σχολιάζοντας αυτή την ανάρτηση ο Άρης Πορτοσάλτε είπε σήμερα γα όσα είχε γράψει 4,5 χρόνια πριν: «Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Ζητάω δημοσίως συγγνώμη, τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου».

Μετά τη συγγνώμη… κριτική

Ωστόσο λίγο μετά τη δημόσια συγγνώμη, έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του πρώην Υπουργού, κατηγορώντας τον ότι δεν καταδίκασε απερίφραστα την «τρομοκρατική ενέργεια» σε βάρος του:

«Καθώς κύριε Κοτζιά, «καταδικάσατε» με συνοδευτικό το «αλλά» σας την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μου, δείτε το σχόλιο μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 15/6/22. Για να μη μένουν εντυπώσεις που ικανοποιούν τον μηχανισμό οπαδών στο τουίτερ…»

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ένας ακόμη θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

GNTM: Καγιά, Καράβας, Χατζηπαντελή, Σοφρωνίου και Γαλύφα – Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της κριτικής επιτροπής (Photos)

Liam Ireland: Σόκαρε ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32