search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Στο λιμάνι για δύο ακόμη χρόνια ο Ελ Αραμπί (Photo)

15.06.2022 18:29
elarabi_new

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια ο διεθνής Μαροκινός στράικερ με τη σχετική επιβεβαίωση να έρχεται από τον ίδιο με το Insta Story του μαζί με τον Μαρινάκη και μετά και από την ΠΑΕ.

Ο Ελ Αραμπί ανέβασε τη φωτογραφία που αναφέρει το έτος 2024, όπου και θα τελειώνει το νέο του συμβόλαιο. Είναι το τρίτο συμβόλαιο που κλείνει στον Ολυμπιακό.

Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος έπιασε Λιμάνι τον Ιούλιο του 2019 και αν φτάσει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, τότε θα είναι στον Πειραιά για πέντε συνεχή έτη.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα 151 ματς του με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει σημειώσει 78 γκολ και έχει μοιράσει 19 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Είχαν ξανακάνει απόπειρα – Ο αδερφός του φονιά πήγε να χτυπήσει εμένα» λέει η σύζυγος του 22χρονου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κι άλλα όπλα στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία – Νέο πακέτο 1 δισ. δολαρίων, πιέσεις στις χώρες της Δύσης

MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Η δύσκολη δοκιμασία και η σεφ-έκπληξη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:20