search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:03
MENU CLOSE

Κουτσελίνη: «Όταν πέθανε το δεύτερο παιδί στην Πάτρα, ιατροδικαστής μού είπε “εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα”» (Videos)

19.06.2022 17:06
koutselini

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας, και όχι μόνο, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Γνωρίζαμε την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον θάνατο του 3ου παιδιού. Όταν πέθανε και το 2ο παιδί με πήρε ένας φίλος, ιατροδικαστής και μου λέει “Ζήνα από εδώ και πέρα ξεκινάει Γολγοθάς. Ο 3ος θάνατος κάτι κρύβει. Στα δύο πρώτα παιδιά δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε”. Και έτσι εμείς τρέξαμε πολύ γρήγορα, πήραμε τη δικογραφία της Μαλένας, μετά βρήκαμε της Ίριδας και πήγαμε να γυρίσουμε ανάποδα τις αλήθειες. Φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη ασφυξία και έτσι θα δοθεί ένα τέλος που θα συνδέονται και τα τρία παιδιά. Θα είναι δύσκολο να αποδειχθεί στα δικαστήρια τι συνέβη με τα παιδιά στην Πάτρα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον τσακωμό του Πέτρου Κουσουλού με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ πολύ καλός μου φίλος, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Πέτρος είναι φίλος επίσης και συνεργάτης. Είτε του αρέσει, είτε όχι, έθιξε τον Πέτρο Κουσουλό. Όταν γυρίζεις στα μούτρα του άλλου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι προσβλητικό και όταν το επαναλαμβάνει στην Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίσει να προσβάλλει».

»Ο Πέτρος είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η αλήθεια και σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί. Το CD με τις φωτογραφίες τις είχε από την πρώτη στιγμή και είπε θα τις βγάλει όταν χρειαστεί. Αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ανθρωποκτονιών και τότε αναγκάστηκε να τις βγάλει στην εφημερίδα. Δημοσιογραφικά, σε αυτό το θέμα έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον συνεργάτη μου ξεκρέμαστο. Δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη», είπε.

«Εμένα και να με προσβάλλουν, τηλεοπτικά δηλώνω χαζή και το προσπερνάω. Και ο κ. Κούγιας με πρόσβαλλε ότι δεν είμαι του επιπέδου του να κάνουμε παρέα. Σαφώς και δεν είμαι του επιπέδου του, αλλά σε αυτή τη θέση είμαι πολλά χρονιά», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το ακέφαλο πτώμα – «Ψάχνουν» απαντήσεις στο παράξενο τατουάζ

Power Pass: Πότε ανοίγουν όλα τα ΑΦΜ για αίτηση με κωδικούς Taxisnet

Κούγιας: «Υπαγορευμένη από συγκεκριμένους ανθρώπους η νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:03