search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές» (Video)

19.06.2022 12:55
xristidou

Συγγνώμη από τους τηλεθεατής ζήτησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ασχολήθηκε με την υπόθεση του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας, που κρίθηκε ένοχος μόνο για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια και αθώωθηκε για τον βιασμό. Αρχικά φιλοξένησε δηλώσεις του προπονητή μέσα από τη φυλακή και στη συνέχεια τη δικηγόρο του.

«Η περηφάνεια είχε να κάνει με το θέμα με τον πατέρα του. Οι συγγενείς ανεβαίνουν ένα δικό τους Γολγοθά. Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε τα πάντα σε σχέση με την ασέλγεια. Θεωρούσε ότι κάνει κάτι κακό, αλλά δε θεωρούσε ποτέ ότι υπάρχει βιασμός. Είχε τη συγκατάθεση των γονιών της ανήλικης, ήταν μια σχέση γνωστή στον Ωρωπό. Οι μάρτυρες είπαν ότι ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν επικροτούμε σε καμία περίπτωση σχέση ενηλίκου με ανήλικο. Αυτή η υπόθεση δεν ήταν υπόθεση βιασμού. Είναι υπόθεση κατάχρησης σε ασέλγεια, ορθώς κατηγορήθηκε για αυτό, και ορθώς εκτίει την ποινή του. Η σχέση με ανήλικο είναι απαγορευτική και δεν μπορεί να έχει συναίνεση. Για αυτόν, η σχέση αυτή με την κοπέλα ήταν μια σχέση αγάπης. Ανεξάρτητα από το πώς εκείνη τη μετέφρασε εκ των υστέρων», ανέφερε εκείνη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με όσα ανέφερε η δικηγόρος του 39χρονου.

«Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι που ασελγούν στα παιδιά, νομίζουν ότι δίνουν αγάπη. Τι εννοείτε; Μας συγχωρείτε επειδή έχουμε παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε… Κυρία Πανταζή θα λέμε ότι είναι παιδί γιατί είναι παιδί. Δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε σε καμία περίπτωση», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ίσως το παίρνω πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Να ακούω να λέει ότι είμαι περήφανος δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτήν τη στιγμή…. 100 άνθρωποι γνώριζαν ότι ασελγούσε πάνω του και δεν μιλούσε κανείς… Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι βιασμός αλλά δεν υπάρχει κανένας χώρος για περηφάνια πουθενά… Ζητώ συγγνώμη κι από εσάς κι από τους τηλεθεατές για την ταραχή μου. Με πείραξε πολύ αυτό το θέμα», ξέσπασε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Σαββάτου: Χωρίς αντίπαλο Γερμανού και Μάνεσης – Ποιος κατέκτησε την prime time

Γιορτή του Πατέρα: Στους μπαμπάδες αφιερωμένο το doodle της Google

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:56