search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας: Η νέα απάντηση της Χρηστίδου και η ανάρτηση Συρίγου

27.03.2022 18:21
xristidou

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η έντονη αντιπαράθεση που ξέσπασε νωρίτερα την Κυριακή ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή μέρους της δικογραφίας για την υπόθεση Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια απάντησε εκ νέου στον ποινικολόγο μέσω ανάρτησής της στο twitter, ενώ ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram έκανε και ο δημοσιογράφος – συνεργάτης της, Νίκος Συρίγος, στον οποίο απευθύνεται επίσης ο Αλέξης Κούγιας.

«Κύριε Κούγια, επιμένετε σε κάτι καταγεγραμμένο. Ειλικρινά καταλαβαίνω, λόγω της θέσης σας, να θέλετε να το ανατρέψετε. Μπορείτε να το κάνετε όμως χωρίς να προσβάλετε εμένα ή τους συνεργάτες μου. Απλά και τίμια», απαντά η παρουσιάστρια, για το σχόλιο του αναφορικά με τα «…ελληνικά της».

Συρίγος: «Ευτυχώς έχουμε ακόμη Δημοκρατία»

«Ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια σήμερα, συνειδητά ή κατά λάθος: “Η ηθική και το δίκαιο δεν ταυτίζονται”. Επειδή όμως ένα παιδί 15 ετών δεν μπορεί να μένει απροστάτευτο απέναντι στις ορέξεις του οποιουδήποτε ανώμαλου, είτε ως δημοσιογράφος εδώ και 27 χρόνια, είτε ως “μανάβης” όπως κατάλαβε ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Νομοθέτης να αντιληφθεί το σφάλμα του και στο μέλλον τα παιδιά μας να μην πέφτουν θύματα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος.

»Ελπίζω σε αυτήν την προσπάθεια να συμπαρασταθεί και ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη ώστε η ηθική να ταυτιστεί με το δίκαιο και κυρίως να προστατέψουμε τα παιδιά μας. Ευτυχώς, έχουμε ακόμη Δημοκρατία για να μπορούμε να εκστομίζουμε αυτά που πρεσβεύουμε και δη υπέρ των ανηλίκων και των εν γένει αδύναμων και απροστάτευτων», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Νικολούλη: Απαντά πρώτη φορά για το κόκκινο σακάκι

Ρωσία: Περιόρισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της γερμανικής «Bild»

Έλενα Ακρίτα: «Άπαντες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη – Από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργό αυτού του διαδικτυακού εγκλήματος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:44